Aalloille Finland Oy: Maailman veneilytaitoisimmat lapset Suomeen

Ajankohtaista

Aalloille Finland Oy ryhtyy yhdessä yhteiskuntavastuullisten kumppaneiden kanssa kasvattamaan Suomeen maailman turvallisimmin ja vastuullisimmin vesillä liikkuvia lapsia. Toteutamme tehtäväämme innostamalla lapsia lukemaan, sekä oppimaan ja nauttimaan terveestä, liikunnallisesta ja vesiturvallisesta lapsuudesta.

Aalloille Finland Oy

Tuotamme ja myymme suomen- sekä ruotsinkielisiä, tarinallisia Vilskettä vesillä / Ståhej på sjön -opetuskirjoja lapsille. Tuemme ainutlaatuisilla, havainnollisilla tuotteillamme kumppaneittemme, vesiurheiluseurojen, varhaiskasvattajien, vanhempien sekä alakoulujen tärkeää opetus- ja sivistystyötä. Tuotteittemme saatavuus Suomen kirjastoissa ja eri myyntikanavissa on hyvä.

Katso ESITTELYVIDEO  

Kehitämme ja organisoimme merkityksellisiä, yhteiskuntaamme kehittäviä ja ekologisia kansallisia Vilskettä Vesillä -hankkeita tehtävämme edistämiseksi. Tarjoamme kumppaneillemme mahdollisuuksia osallistua kanssamme yhteiskuntavastuulliseen toimintaan, jolla kasvatamme Suomeen maailman terveintä, veneilytaitoisinta ja vesistövastuullisinta sukupolvea. 

Aalloille Finland Oy noudattaa rajattua voitonjakoa ja kanavoi yli puolet voitostaan yhteiskunnalliseen hyvään. Kansallinen ja kansainvälinen yhteistyökumppanuus kanssamme on vastuullista, tavoitteellista, tuloksellista ja innostavaa.

Tervetuloa mukaan yhteiskuntavastuullisiin talkoisiin lahjoittamaan kanssamme innostavat, videosisältöiset Vilskettä Vesillä -luokkalukukirjat opetusvälineiksi ihan jokaiseen Suomen 1500 alakouluun!

Aalloille Finland Oy – Vilskettä Vesillä 

Lue lisää ja ota yhteyttä: www.aalloille.fi