Ilmainen Venexpo Turussa 7.–10.11.

Ajankohtaista

Turun Messukeskuksen perinteinen Venexpo tarjoaa neljäksi päiväksi veneilyaiheista tekemistä 7.-10.11. Lisäksi lapsille on tarjolla toiminnallista puuhaa Mini-Pomppulinnamaailmassa viikonlopun ajaksi auditoriossa. 

Venexpo 2019 venenäyttely Turussa marraskuussa

Venexpossa ovat mukana mm. Astrum Vene Oy, Nautical Partners Finland Oy, Targa Center Oy, Nylund’s Boathouse ja Venemaailma Oy. Tapahtumassa myydään uusien veneiden lisäksi myös vaihtoveneitä. Veneiden ja veneilytarvikkeiden lisäksi tapahtumassa on aiheeseen liittyvää ohjelmaa viikonloppuna. Venexpo on pääsymaksuton tapahtuma.

Lauantaina Atlantin ylityksestä kertovat Joel Harkimo ja Kenneth Thelen. Golden Globe Race 2018 – pysähtymättä maailman ympäri aiheesta puhuu kokenut purjehtija Tapio Lehtinen. Sunnuntaina kuullaan Kari ”Ruffe”Nurmen esitys. Meriseikkailija innostaa veneilyyn omaperäisillä hankkeilla ja videoilla.

Tapahtumassa puhutaan mm. veneen turvallisesta ostosta, myynnistä ja rahoituksesta. Ohjeita saa messuilta myös venepressun ja -lämmittimien syyshuollosta sekä veneen talvitelakoinnista. Tietoa löytyy myös käytetyn veneen ostosta haaveileville.

• Ohjelma: https://www.turunmessukeskus.fi/ohjelma/venexpo/

• Näytteilleasettajat: https://www.turunmessukeskus.fi/naytteilleasettajat/venexpo-naytteilleasettajat/

Venexpo 2019 avoinna torstaina ja perjantaina kello 13-19 ja lauantaina ja sunnuntaina kello 10-18. Venexpo on pääsymaksuton. 
Mini-Pomppulinnamaailma avoinna lauantaina ja sunnuntaina. 2-17-vuotiailta 5 euroa ja aikuisille maksuton.