Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottas Vääksyn Konepiste Oy:n osakkaaksi

Ajankohtaista

Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottas lähtee mukaan veneily- ja vapaa-ajan moottoriajoneuvoliiketoimintaan Vääksyn konepisteen uutena osakkeenomistajana. Valtteri Bottas Vääksyn Konepisteen osakkeenomistajaksi

Käyttäjänäkökulma on Valtterille tuttu niin veneisiin, vesijetteihin kuin mönkijöihinkin ja pitkäaikainen yhtiön asiakkuus ja kokemus sen toiminnasta ovat vakuuttaneet hänet yhtiön mahdollisuuksista toteuttaa uutta kasvustrategiaa. Ajatus osallistumisesta kehittyi pikkuhiljaa ja osakkuus on tässä vaiheessa uraa sopivin vaihtoehto.

”Vääksyn konepisteen edustamat laitteet kuuluvat kiinteästi omaan vapaa-aikaani ja aktiivisen urheiluuran jälkeen kenties vielä enemmän. Vuosien varrella olen oppinut tuntemaan yhtiön henkilökuntaa ja omistajia ja luottamaan siihen että homma toimii. Kun tällainen mahdollisuus tuli eteen, se tuntui hyvin luontevalta askeleelta.”, Valtteri toteaa.

”Kun ajatus Valtterin osakkuudesta yhtiössämme nousi esiin, se osui sopivasti vaiheeseen, jossa on viety läpi sukupolvenvaihdos. Valtterin mukaantulo ikään kuin sinetöi tämän vaiheen ja avaa luonnollisesti paljon mahdollisuuksia myös tulevaisuudessa. Sanomattakin on selvää että tässä puhutaan pitkäaikaisesta yhteistyöstä” kommentoi puolestaan yhtiön toimitusjohtaja ja yksi pääomistajista, Janne Korhonen. 

Valtteri Bottas Vääksyn Konepisteessä