Finnmaster Husky R8s – uusi laumajohtaja

Ajankohtaista

Uusi Finnmaster Husky R8s on alumiinirunkoisen Husky-venesarjan kiistaton lippulaiva. R8s on silmäänpistävä ja se herättää huomiota mattamustalla kylkiteippauksella, kaiteilla, pollareilla ja vesihiihtokaarella. Räväkkää ja urheilullista muotoilua korostaa myös veneen T-toppi. Aggressiivisen tyylikäs R8s tarjoaa vauhdikasta, mutta turvallista, menoa sekä loistavat ajo-ominaisuudet kovassakin kelissä. Monipuolinen, runsaasti vakiovarusteltu vene on helposti muunneltavissa erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Husky R8s:ssa on sama turvallinen veneeseen nousu kuin muissakin sarjan veneissä. Veneessä on korkea varalaita ja kaksiosaisen välioven ansiosta veneessä on turvallista liikkua. Keulassa on reilusti lattiapinta-alaa ja mukava L-sohva. Takaosaan on suunniteltu tilava ja käytännöllinen avotila joka mahdollistaa isommallekin porukalla mukavat oltavat. Isolla U-sohvalla on viihtyisää nauttia kesäpäivästä merellä. U-sohvan tyylikästä ulkomuotoa on korostettu kaksivärisillä patjoilla joissa on tehostetikkaukset. Sohvan molemmilla puolilla sekä takana kuomukotelossa on turvalliset kaiteet, joista voit pitää kiinni kovassakin vauhdissa. Kuomua säilytetään kätevästi omassa kotelossaan, missä se ei häiritse matkustajia. U-sohvan alla on reilusti säilytystilaa kaikelle tarpeelliselle.

Aurinkoisella säällä sohvasta saa pedattua tilavan aurinkotason (lisävaruste), johon mahtuu mukavasti kolme aikuista. Takaosassa on kaksi reilunkokoista uimatasoa ja käytännöllinen uimaporras viilentävää uimareissua varten. Korkea ja tukeva tuulilasi suojaa myös takapenkillä matkustavia tuulelta. Ajovalot on integroitu tuulilasin takakulmiin.

Kuljettajalla on hyvä näkymä keskeiselle paikalle sijoitettavalle jopa 12” karttaplotterille. Ohjauspaikka on varustettu 12V sähköpistokkeella, mukipidikkeellä sekä käytännöllisellä säilytyslokerolla, jossa voi pitää pikkutavaroita. Mustat paneelit sekä mustat pulpetit estävät tehokkaasti heijastumia. Kuljettajan ja apukuljettajan jalkatilat ovat viistot. Kartanlukijan paneelissa on lukittava hansikaslokero, josta löytyy myös Fusion black box bluetooth/radio -järjestelmä.

Jousitetut painosäädöillä varustetut Offshore-tuolit antavat erinomaisen tuen ja ovat miellyttävät selälle. Tukevat käsinojat lisäävät ajomukavuutta. Kummankin tuolin takana on sekä muki- että pullotelineet, ja molemmissa pulpeteissa on lukittavat säilytystilat, jotka toimivat samalla avaimella kuin hansikaslokero.

Husky R8s on erittäin suorituskykyinen, helposti ajettava vene, joka takaa sporttisen ajonautinnon. Vakiovarustukseen kuuluu mm. Seastarin hydraulinen ohjaustehostin, trimmiautomatiikka sekä keulapotkuri. Runko ottaa rajunkin merenkäynnin pehmeästi vastaan ja on suunniteltu jopa 50 solmun nopeuksia varten, mutta toimii yhtä hyvin myös alemmissa nopeuksissa. Vene on luokiteltu 225–350 hevosvoiman moottoreille.

Veneen värimaailma on harmoninen ja ajaton sekä samalla urheilullinen ja käytännöllinen. Kaikki sisustus lattiasta paneeleihin ja tuulilasista tyynyihin on harmaata, mustaa ja valkoista, mikä antaa veneille tyylikkään viimeistelyn. Patjojen väritys on kansainvälisen suuntauksen mukaisesti kaksivärinen: musta ja kermanvärinen, ja valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta Silvertex-kankaasta. Tuulilasin kehykset on valmistettu mustasta, eloksoidusta alumiinista, joka kestää paremmin korroosiota ja kulumista sekä hylkii paremmin likaa.

Veneen lattiapinnat ovat helppohoitoista, ja turvallista reFLEX-materiaalia. ReFLEXistä valmistettu turkki on myös väriltään harmaa ja sopii täydellisesti veneen väritykseen. Yhdessä rungon molemmin puolin sijaitsevien isojen uimatasojen ja mustien paksujen törmäyslistojen kanssa Husky R8s tarjoaa uudenlaisen ja innovatiivisen muotoiluelämyksen. Ulkonäöllisen arvon lisäksi erikoispaksut mustat törmäyslistat suojaavat veneitä myös eri suunnista tulevilta kolhuilta, alemman törmäyslistan kiertäessä uimatason ja jatkuessa aina pitkälle kylkeen saakka.

Luotettavuus, turvallisuus, sitkeys ja kestävyys ovat ominaisuuksia, jotka Husky-sarjaamme edustaa. Ne ovat samat luonteenpiirteet, jotka kuvaavat Husky-koirarotua – siitä nimi Finnmaster Husky.