Finnboat Small Boats Floating Show – suomalaisveneitä maailmalle!

Ajankohtaista

Small_Boats_Floating_Show_2017

Finnboat järjestää lähes vuosittain suomalaisten veneiden koeajotilaisuuden kansainväliselle venealan medialle. Tänä vuonna vuorossa oli pienveneiden katsaus, Small Boats Floating Show, joka keräsi Tyrvännön maisemiin kolmekymmentä median edustajaa yhdestätoista eri maasta.

Kolmepäiväisessä koeajotapahtumassa oli ajettavana kaikkiaan 26 Suomessa valmistettua venettä, joita toimittajien oli mahdollisuus koeajaa aikataulutetusti 21 koeajolegillä,

Suomen kesäsää näytti kaikki puolensa ja kaksi ensimmäistä päivää päästiin koeajamaan sateen ja tuulen säestämänä, eli todellisessa testikelissä. Kokeneet toimittajat eivät tietenkään vettä pelkää ja kaikki koeajo-osuudet ajettiin suunnitelmien mukaisesti. Kun vielä viimeisenä koeajopäivänä saatiin auringonpaiste paikalle, saatiin maistiaiset myös kauniista kesäsäästä myöhäisillan auringonlaskuineen.

Floating Show on suomalaisten venevalmistajien yhteinen voimannäyte, ja tilaisuuden eteen tehdään koko porukalla yhteistyötä kansainvälisen venemyynnin edistämiseksi. Suomalaisista venemerkeistä koeajettavina tilaisuudessa olivat Alucat, AMT, Bella, Flipper, Buster, Finnmaster & Finnmaster Husky, Merione, Yamarin & Yamarin Cross, Marino, Faster, Silver, Terhi, Suvi ja Willys.

Toimittajia oli mukana Suomen lisäksi Saksasta, Hollannista, Norjasta, Puolasta, Romaniasta, Venäjältä, Sloveniasta, Ruotsista ja Iso-Britanniasta.  Ensimmäiset jutut tilaisuudesta on jo julkaistu verkossa seuraavissa medioissa: Float (Saksa), Travel View (Hollanti), Yachting Pleasure (Romania) ja Hamnen.se (Ruotsi)

Tilaisuudesta on perinteisesti saatu paljon tärkeää palstatilaa kansainvälisissä venealan medioissa ja toimittajien testaus- ja kuvausaktiivisuudesta päätellen tälläkin kertaa on runsaasti medianäkyvyyttä luvassa.

Finnboat Floating Show on toimittajille erittäin kiinnostava ja haluttu tilaisuus ja tänäkin vuonna järjestelyihin ja tapahtumaan oltiin erittäin tyytyväisiä. Katso toimittajien kommentit tilaisuudesta oheiselta videolta.