Fasterin uudet suunnannäyttäjät 570 CC ja 570 SC

Ajankohtaista

Täysalumiinisten avoveneiden suunnannäyttäjä kellokoskelainen Juha Snell Oy tuo kaudelle 2020 kaksi täysin uutta mallia Faster 570 CC ja Faster 570 SC. Uutuusmallien ensiesittely on helmikuun Vene 20 Båt -messuilla.

Faster 570 CC on uutuusmalli kaudelle 2020

Tehoja ja erinomaista ajettavuutta

Fasterin ensi kauden uutuudet 570 CC ja 570 SC ovat tuttua Faster-laatua, uudella tyylikkäällä ulkonäöllä ja erinomaisella ajettavuudella. Veneiden runkopituus on 5,7 metriä ja kokonaispituus peräti 6,15 metriä. Veneet ovat monipuolisesti muunneltavissa niin vapaa-ajan huviveneeksi, kalastukseen tai työkäyttöön. Ajettavuus on Fastereille ominaisesti tasalaatuisen hyvä; kulku on vakaata, mutta vauhtia riittää ja ohjaustuntuma on täsmällinen. Vene kuljettaa jopa kahdeksan ihmistä, minkä lisäksi kuormaa voi lastata huoletta 100 kiloa.

Veneisiin sopiva moottoriteho on 80-115 hevosvoimaa. 115 hevosvoimaisella moottorilla vene kulkee peräti 38 solmua. Sekä 570 CC:n että 570 SC:n kuljettajan paikat on suunniteltu ajoystävällisiksi ja ergonomisiksi. Laitteet ovat käden ulottuvilla ja uuteen pulpettiin mahtuu jopa 12 tuumainen näyttö.

Uusi tyylikäs ilme

Sekä 570 CC:n että 570 SC:n ulkonäkö on päivitetty tähän päivään. Veneissä on uudistettu muotoilu, aina rungosta pulpetteihin sekä värimaailmaan. Uusi värimaailma on aiempaa yhtenäisempi, veneen kaiteet, tuulilasin karmit, penkit ja rotaatiovalulla valmistetut osat kuten laatikot, pulpetin runko ja uimatasot ovat tyylikkään mustat. Korkea, aidosta lasista valmistettu tuulilasi suojaa tehokkaasti kaikkia veneen takaosassa matkustavia niin viimalta kuin roiskeilta ja lisävarusteena saatava tuulilasinpyyhin pitää näkyvyyden erinomaisena.

570 SC -mallissa ohjauspulpettien väliin on asennettu kiinteä, yksiosainen väliovi, joka parantaa tuulensuojaa entuudestaan. Väliovi on helppo ja turvallinen käyttää kaasujousen ansiosta.

Veneiden istuimien lisävarusteina saatavien pehmusteiden väri on valittavissa kahdesta eri vaihtoehdosta. Saatavilla on tyylikkäät musta-harmaat tai raidalliset pehmusteet. Sisälaidoissa kulkee tuttuun tapaan Fasterin uniikit alumiinikiskot, joihin on nopeaa ja helppoa asentaa muun muassa lisäpenkkejä ja säilytyslaatikoita omien käyttötarpeiden mukaan.

Faster-laatua jo vuodesta 1978 

Faster-veneet ovat tulosta kotimaisten huippusuunnittelijoiden kunnianhimoisesta tuotekehittelystä ja venemestareiden intohimoisesta asenteesta veneiden valmistukseen. Faster ei ole massatuote, jokainen vene valmistuu käsityönä. Fasterit suunnitellaan ja valmistetaan Juha Snell Oy:n tehtaalla Tuusulan Kellokoskella. Veneiden myynnistä ja markkinoinnista vastaa Oy Brandt Ab. Juha Snell Oy on vuonna 1974 perustettu perheyritys, jonka ensimmäiset Faster-alumiiniveneet valmistuivat vuonna 1978.

Lisätiedot: https://www.faster.fi/