Dometic CFX3 voitti vuoden 2020 European Innovation -palkinnon

Ajankohtaista

Dometicin hiljattain myyntiin tullut sähkökäyttöinen CFX3-kylmä-/pakastuslaukku sai matkailuvaunualan asiantuntijoiden myöntämän European Innovation Award -palkinnon retkeilyvarusteiden luokassa.

Palkittu Dometic CFX3 kylmälaukku

Saksan johtava matkailuajoneuvoihin erikoistunut kustantaja DoldeMedien Verlag juhlisti 12. tammikuuta 2020 yhdessä alan johtavissa lehdissä työskentelevän kansainvälisen toimittajajoukon kanssa vuoden 2020 European Innovation Award -voittajia Saksan Stuttgartissa järjestetyillä CMT-messuilla.

European Innovation Award -palkintojen voittajat valittiin yli 200 ehdotuksesta yhteensä 15 eri luokassa. Dometic voitti European Innovation Award -palkinnon yhtiön uusimmalla sähkökäyttöisellä kylmä-/pakastuslaukulla, CFX3-sarjalla, luokassa ”retkeilyvarusteet”.

DoldeMedien pyytää tuomareita arvioimaan tuotteet yksitellen äänestysmenetelmällä. Tässä äänestyksessä Dometic sai kokonaisarvosanaksi neljä pistettä viidestä ja voitti siten ensimmäisen sijan ennen muita tuotteita.

”Uuden CFX3-sarjan myötä Dometic on asettanut uuden mittapuun kompressorikylmälaukuille. CFX3-laukkujen tärkein ominaisuus on säätyvänopeuksinen invertterikompressori. Nämä laukut ovat erityisen hiljaisia, energiatehokkaita ja kykenevät jäähdyttämään jopa –22 °C:seen. Jäähdytyslämpötila voidaan asettaa TFT-näytön kautta tai kätevästi älypuhelinsovelluksella, sillä laukut ovat WLAN- ja Bluetooth-yhteensopivia. Lisäksi nämä laukut ovat kestäviä – niitä ympäröi reunoja suojaava kehys ja niissä on täysin eristetyt kannet sekä jousikuormitteiset alumiinikahvat”, tuomaristo totesi.

Dometicin EMEA-alueen pääjohtaja Peter Kruk sanoo: ”European Innovation Award -palkinto edistää innovointia matkailuajoneuvoalalla. Olemme ylpeitä tiimimme saavutuksesta ja erityisesti siitä, että tämä palkinto on alan asiantuntijoiden myöntämä. Uuden invertterikompressoritekniikan ansiosta CFX3-sarjamme on alansa suunnannäyttäjä."

Dometic CXF3 kylmälaukku

Dometic CFX3 asettaa uuden mittapuun suunnittelun ja jäähdytyksen saralla. Dometic CFX3 hyödyntää Dometicin edistyksellisintä jäähdytystekniikkaa. Se on erittäin hiljainen ja jäähdyttää –22 °C:seen mutta käyttää vähemmän virtaa kuin 60 W hehkulamppu. Kun se liitetään ajoneuvon 12 V / 24 V tasavirtapistorasiaan, matkailijat voivat liikkua huolettomina, sillä CFX3 valvoo aktiivisesti akun varausta ja sammuu itsestään, kun se havaitsee jännitteen olevan alhainen.