Uudistuneet Faster 525 ja 545 esittelyssä Helsingin Uivassa

Ajankohtaista

Faster uudisti suosikkimallinsa tulevalle kaudelle. Fasterien uusi yhtenäinen värimaailma sekä kokonaisvaltaisemmin uudistuneet 525 CC, 525 SC, 545 CC ja 545 SC ovat nähtävillä 13.–16.8. järjestettävässä Helsingin Uiva 2020 Flytande -venenäyttelyssä.

Faster 570 esitellään Helsingin Uivassa
Faster 570 CC

Faster on uudistanut keskikokoiset suosikkimallinsa 525 ja 545. Veneiden päivityksessä on kiinnitetty huomiota tyylikkään ulkonäön lisäksi erinomaiseen ajettavuuteen. Veneissä on uudistettu muotoilu aina pulpeteista, varusteisiin ja värimaailmaan. Esimerkiksi veneiden kaiteet, tuulilasin karmit sekä penkit on päivitetty ja värimaailma vaihdettu yhtenäisen mustaksi. Pulpettien muotoilussa on huomioitu erityisesti kuljettajan ajomukavuus kiinnittämällä huomiota ergonomiseen ajoasentoon, lisäksi venettä ajettaessa kaikki hallintalaitteet ovat kätevästi käden ulottuvilla. Uuden pulpetin tuulilasi on myös aitoa lasia, mikä mahdollistaa tuulilasinpyyhkimen käytön.

Faster on samalla päivittänyt kaikkien malliensa ulkoasun yhtenäisemmäksi. Muun muassa istuin-/säilytyslaatikot, ankkuriteline, fenderiteline ja köysilaatikko ovat jatkossa tyylikkään mustat. 525-mallit ovat monipuoliset kokoistaan suuremman tuntuiset joka kelin veneet. Kattavasti varustellut veneet vievät turvallisesti perille vaikka vähän kivikkoisempaankin rantaan. Lisävarusteena saatavan suojaavan peräkuomun ansiosta matka taittuu miellyttävästi, myös kovemmassa sateessa.

Keularampillisilla 545-malleilla viet isommatkin lastit perille. Veneiden huikea kantavuus on kokoluokkaansa nähden ainutlaatuinen. Veneellä matkaa jopa kahdeksan henkilöä 125 kilon matkatavaroilla. Tilavaan keulaan ajat helposti, vaikka kottikärryt tai kaksipyöräiset. Veneiden 18-asteinen nousulistaton pohja halkoo aaltoja tehokkaasti, mikä takaa miellyttävän matkaamisen säässä kuin säässä.

Uudistuneet 525- ja 545-mallit ovat ensi kertaa nähtävillä Helsingin Uiva 2020 Flytande -venenäyttelyssä 13.–16.8.2020 Honda-laiturilla, laituri E.