Mercury Marine ja Beneteau vahvistavat kumppanuuttaan

Ajankohtaista

Mercury Marine on ilmoittanut laajennetusta maailmanlaajuisesta kumppanuudesta Beneteaun kanssa. Tarkoituksena on hyödyntää molempien yritysten johtoasemaa ja tarjota Beneteau-asiakkaille Mercury-moottoreita 2021-malleissa. Tämä ilmoitus tulee päivälleen tasan kaksi vuotta siitä, kun Mercury Marine ja Beneteau ilmoittivat kumppanuudestaan Pohjois-Amerikassa.

Mercury 200 hp ja Beneteau Antares

Kumppanuuden ansiosta Beneteaun asiakkaat pääsevät hyötymään entistä kilpailukykyisemmistä, huippusuorituskykyisistä ja korkealaatuisista perämoottoriveneistä ja venemoottoreista.

“Mercuryn ja Beneteaun välinen suhde on kasvanut viime vuosina ja olemme innoissamme voidessamme tarjota veneilijöille kaikkialla maailmassa sen, mikä on jo ollut menestys Yhdysvalloissa – kaksi venealan tunnetuinta tuotemerkkiä yhdistävät voimansa tarjotakseen ylivertaisen veneilykokemuksen,” sanoi Marty Bass, Mercury Marine EMEA president.

“Olemme erittäin iloisia voidessamme laajentaa yhteistyötä Mercury Marinen kanssa, tarjoten asiakkaillemme valikoituja premium-tuotteita vahvistaaksemme veneidemme suorituskykyä,” sanoi Luca Brancaleon, Groupe Beneteau Deputy General Manager – Brand and Product Strategy. “Suurten perämoottoreiden kysyntä jatkaa kasvuaan ja Mercury on osoittautunut hyväksi kumppaniksi meille Pohjois-Amerikassa ja olemme vakuuttuneita, että toistamme tämän menestyksen myös muilla alueilla.”

”Olen erittäin innoissani lisääntyneestä kumppanuudesta Mercury Marinen kanssa, ja odotamme pitkää ja menestyksekästä kumppanuutta,” sanoi Yann Masselot, Beneteau Brand Director.

Asiakkaat voivat tilata Mercuryn perämoottoreita Beneteau-veneissä välittömästi, ja ne tulevat olemaan esillä tulevissa eurooppalaisissa tapahtumissa.