Dometic-ratkaisuja Flipperin uuteen 900 DC -malliin

Ajankohtaista

Vasta markkinoille tuodusta Flipper 900 DC:stä löytyy nyt sekä vakiona että valinnaisena lisävarusteena Dometicin jäähdytys- ja saniteettiratkaisuja, jotka osaltaan vaikuttavat siihen, että näiden veneiden myötä tämä dynaaminen suomalainen venevalmistaja johdattaa asiakkaansa astumaan veneilynautinnon uuteen aikakauteen.

Vuonna 1966 perustettu skandinaavinen vapaa-ajan veneiden valmistaja Flipper Boats on erikoistunut kehittämään veneitä, jotka tarjoavat ihanteelliset puitteet pitkään vesillä oloon ja mukavampaan veneilyyn. Lisäksi veneiden ainutlaatuinen runkorakenne mahdollistaa kovemman matkanopeuden ja urheilullisen ajokokemuksen.

Flipper 900 DC
900 DC on Flipperin vuoden 2021 uusin erikoismalli, ja Dometic on ylpeä voidessaan tarjota näihin veneisiin useita innovatiivisia jäähdytys- ja saniteettiratkaisujaan.

Jotta matkoilla olisi aina riittävästi tuoreita elintarvikkeita ja vesillä voitaisiin olla mahdollisimman pitkään, Flipper Boats on valinnut 900 DC -veneidensä vakiovarusteeksi Dometic CRX 65DS -vetolaatikkojääkaapin. Tämän jääkaapin kätevät vetolaatikot hyödyntävät tehokkaasti 900 DC -veneiden rajatumpia kansitiloja jopa 50 litran kylmäsäilytystilallaan, josta on mahdollista varata 7 litran osio pakastamiseen.

Flipper 900 DC

Valinnaisena lisävarusteena saatavana on myös Dometic CD 30S -vetolaatikkojääkaappi, jossa on kompakti rakenne sekä 30 litraa lisää kylmäsäilytystilaa. Molemmissa laitteissa on klassinen ruostumaton teräspinta, ja upotusasennuksen ansiosta ne sulautuvat saumattomasti veneen sisustukseen.

Yhdessä nämä tilaa säästävät jääkaapit tarjoavat hulppeat 80 litraa jäähdytystilaa, ja yhdistettynä 900 DC -veneiden ainutlaatuiseen runkorakenteeseen ja moottoriin loppukäyttäjät saavatkin nyt nauttia entistä pidemmistä, nopeammista ja kauemmas suuntautuvista veneretkistä.

900 DC -veneistä vakiona löytyviin saniteettiratkaisuihin kuuluu Dometicin ainutlaatuinen WC-harja Brush & Stow, joka sopii täydellisesti 900 DC -veneiden käymälöiden pienempiin kulhoihin. Tämä hygieeninen välttämättömyystuote tarjoaa kotioloista tuttua mukavuutta sijainnista riippumatta. Se on suunniteltu erityisesti parantamaan ja ylläpitämään puhtautta pidempikestoisten veneretkien aikana.

”Dometic on sitoutunut tarjoamaan tehokkaita merkkiratkaisuja päivä- ja yön yli kestäviin retkiin tarkoitettuihin veneisiin. Tuotteidemme avulla loppukäyttäjät voivat löytää oman paikkansa vesillä ja nauttia liikkuvasta elämäntyylistä. Kumppanuutemme Flipper Boatsin kanssa on jälleen yksi osoitus tästä. Näistä veneistä myydään eri puolille Eurooppaa, Dometicin asema kansainvälisillä veneilymarkkinoilla jatkaa tämän kumppanuuden myötä edelleen kasvuaan ja kukoistustaan”, sanoo Eric Fetchko, Dometic Marinen pääjohtaja.