Aquastore aloittaa Navigare Yachtingin Suomen edustajana

Ajankohtaista

Purjeveneiden charteroperaattori Navigare Yachting ja Aquastore tuovat Yacht & Lifestyle – sijoitusohjelman Suomen purjevene- ja katamaraanimarkkinoille.

Aquastore aloittaa Navigare Yachtingin Suomen edustajana 2019

Navigare Yachting on purjeveneiden ja katamaraanien täydenpalvelun charteroperaattori joka toimii jo yhdeksässä eri maassa. Yhtiön yli 300:sta veneestä ja sijoittajista huolehtii 100 hengen vakituinen henkilöstö. Navigare Yachting:in on perustettu 2001 Ruotsin Malmössa, pääkonttorin lisäksi toimistot palvelevat myös Kroatiassa ja Yhdysvalloissa. Konserniliikevaihto oli 2018 yli 45 miljoonaa euroa.

Navigare Yachtingin valikoimaan kuuluu alan johtavan toimijan Groupe Beneteaun Lagoon, Jeanneau, Beneteau ja CNB. Lisäksi valikoimaan kuuluu huippuvenemerkit Bavaria, Hanse, Dufour, Fountaine Pajot sekä Nautitech. Navigare Yachtingin purjevene ja katamaraanivalikoima yhdistettynä oman henkilöstön vahvaan tekniseen osaamiseen, takaa aina korkeatasoisen asiakaspalvelun.

Aquastore on ollut Jeanneau -venemerkin jälleenmyyjä Suomessa vuodesta 2014. Aquastoren ja Navigare Yachtingin kumppanuus tuo ainutlaatuisen Yacht & Lifestyle -sijoitusohjelman suomalaisille purjehtijoille. Sijoitusohjelmassa taataan jopa seitsemän vuoden vakaa tuotto purjevene tai katamaraani-investoinnille. Navigare Yachting tarjoaa myös erilaisia sijoitusmalleja joissa purjeveneen omistajuuteen sekä Yacht & Lifestyle -sijoitusohjelmaan pääsee jopa puolella investoinnnilla, tällöin charter tulot rahoittavat loput ja seitsemän vuoden jälkeen sijoittaja saa täyden omistajuuden. Yacht & Lifestyle -sijoitusohjelmassa pääsee purjehtimaan huippuluokan purjeveneitä ja katamaraaneja Navigaren muissa kohteissa ympäri maailman.

Navigare Yachtingin myyntijohtaja Björn Harkell on innostunut uuden partneriyhteistyön mahdollisuuksista: ”Tulemme tekemään tiiviistä yhteistyötä Aquastoren kanssa Suomessa koskien Yacht & Lifestyle -sijoitusohjelmiamme. Uskomme, että Aquastore on ammattitaitoinen ja vahva kumppani tuomaan Navigare Yachtingin palvelut suomalaisille purjehtijoille”, Harkell sanoo.

Navigare Yachtingin ja Aquastoren yhteistyö käynnistyy UIVA -venenäyttelyssä 15.-18.8.2019.