Yamarin

Kategoriat: Bowrider / Daycruiser / Keskipulpettivene / Perämoottorivene

Yamarin syntyi vuonna 1972, kun Suomessa haluttiin yhdistää arvostetut Yamaha-perämoottorit ja veneet, joiden ajo-ominaisuudet olisivat huipputasoa. Pohjoismaiden suosituimpiin kuuluva venemallisto koostuu tänään seitsemästä huipputason keulahytillisestä daycruiser-päiväretkiveneestä, kolmesta vauhdikkaasta avokeulaisesta bowrider-mallista sekä kahdesta kesämökin yleisveneeksi ja yhteysveneeksi sopivasta pulpettiveneestä.

Mallit

Yamarin 88 DC

Malliston lippulaiva on lähes yhdeksänmetrinen, kahdella makuukajuutalla varustettu luksustason daycruiser.

Yamarin 80 DC

Uutuusmalli Yamarin 80 DC yhdistää innovatiivisella tavalla daycruiserin ja ympärikäveltävän walkaround-mallin ominaisuuksia.

Yamarin 63 DC

Modernissa daycruiserissa yhdistyvät huipputason ajo-ominaisuudet, taloudellisuus ja avarat sisätilat.

Yamarin 63 BR

Yamarin 63 Bow Rider on mainio yleisvene vapaa-ajanviettoon ja erityisesti vesiurheiluun. Veneen suunnittelussa on panostettu erinomaisiin ajo-ominaisuuksiin. Maksimitehoisella 150 hv Yamaha-perämoottorilla huippunopeus nousee jopa 42 solmuun.

Yamarin 46 SC

Reilun neljän ja puolen metrin pituinen Yamarin 46 SC on johdonmukainen, turvallinen ja helppo käsiteltävä mökkivene. Hyvin suunnitellun, väljän tilaratkaisun ansiosta keulatila on avara, mikä miellyttää erityisesti kalastuksen harrastajia ja mökille tavaraa kuljettavia.

Yamarin 59 BR

Yamarinin kauden 2023 uutuus on moderni ja tyylikäs kuuden metrin kokoluokan bowrider. Pariskunnan tai perheen retki- ja huviveneeksi suunniteltu vene on hauska ajettava, vaikka se onkin vakaa ja käyttäytyy ennakoitavasti vaativammassakin kelissä.