Cross

Kategoriat: Avovene / Bowrider / Hyttivene / Moottorivene / Perämoottorivene / Pulpettivene

Cross-bowridereissa yhdistyy alumiinin tuoma huoleton kestävyys sekä lasikuidun mukavuus ja tyylikkyys. Cross-mallisto on rakennettu kestämään aikaa ja vaativia sääolosuhteita, tinkimättä tyylikkäästä ulkomuodosta tai käyttäjäystävällisyydestä. Mallistoon kuuluu kahdeksan avokeulaista bowrider-mallia sekä pitkän veneilykauden keskihyttivene Cross 60 Cabin.

Mallit

Cross 49 BR

Näppärä Yamarin Cross 49 BR on erinomainen valinta sekä mökki- että huvikäyttöön. Kompakti ja ketterä vene on mukava päiväretkillä, erillisistuimet tuovat mukavuutta ja kokoaan suuremman veneen tuntua. Veneessä matkustaa viisi henkilöä helposti ja vaivattomasti.

Cross 54 BR

Reilun viiden metrin mittainen Cross 54 Bow Rider on kokoisekseen erittäin vakaa, joten se käyttäytyy ennakoitavasti ja sitä on todella mukava ajaa. Korkeat kaiteet ja laidat luovat turvallisuutta,, joten veneilystä on helppo nauttia koko perheen voimin.

Cross 57 BR

Lähes kuusi metriä pitkä Yamarin Cross 57 BR on tyylikäs irtiotto arjesta. Veneen keskeisiä piirteitä ovat lujatekoinen alumiinirunko, lasikuitukannen tuoma mukavuus ja helppoutta ja vaivattomuutta veneilyyn tuova Cross Q infotainment -järjestelmä elektronisine karttoineen.

Cross 57 VMAX

Yamarin Cross 57 VMAX moottorivene liukuvauhdissa
Yamarin Cross 57 VMAX

Vauhdikas alumiinirunkoinen 57 Bow Rider on saanut piristysruiskeen suorituskykyisestä Yamaha V MAX SHO -moottorista.

V MAX merkitsee urheilullisuuden lisäksi myös kattavampaa vakiovarustusta. Tehokkaan Yamaha V MAX SHO -moottorin lisäksi varustukseen kuuluvat ajettavuutta ja mukavuutta parantavat monikäyttöinen vesihiihto- ja lisävarustekaari, vahvistimen ja kaiuttimet sisältävä Entertainment-paketti sekä lattian Softdeck-pinnoitteet.

Cross 75 BR

Yamarin Cross 75 BR on malliston jykevä lippulaiva, jonka huippunopeus nousee Yamaha F300 -moottorilla lähes 50 solmuun. Kokonsa ansiosta se soveltuu erinomaisesti myös avomerelle, eikä haastavatkaan olosuhteet tuota ongelmia. Veneen kyytiin mahtuu jopa yhdeksän matkustajaa monipuolisen avotilan ansiosta.

Yamarin Cross 75 BR moottorivene Helsingin edustalla
Yamarin Cross 75 BR

Cross 60 Cabin

Yamarin Cross 60 Cabin keskihyttivene laiturissa
Yamarin Cross 60 C

Cross 60 Cabinillä matkustat varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Pitkän veneilykauden sinulle takaa suojaisat tilat joiden ansiosta voit veneillä myös huonommallakin säällä. Nämä ominaisuudet tekevät Cross 60 Cabinista erinomaisen kesämökin yhteysveneen. Tilavien etu- ja takakansien ansiosta pystyt myös kuljettamaan kaikki tavarasi helposti ja huolettomasti.