Buster

Kategoriat: Avovene / Bowrider / Hyttivene / Moottorivene / Perämoottorivene / Pulpettivene / Yhteysvene

Buster on alumiiniveneiden edelläkävijä, jonka historia ulottuu vuonna 1955 esiteltyyn Kello 1 -alumiiniveneeseen. Buster-nimen veneet saivat vuonna 1977. Buster on ollut vuosia Suomen myydyin alumiinivenemerkki, mutta veneet ovat erityisen suosittuja myös Ruotsissa ja Norjassa. Mallistoon kuuluu tällä hetkellä 23 alumiinivenettä, joista pienin on soudettava, kolme henkeä kantava Buster Mini ja suurin lähes kymmenmetrinen, jopa 12 henkeä kuljettava hyttivene Buster Phantom Cabin.

Mallit

Buster Mini

Buster Mini on aito alumiininen pienvene, joka sopii soudettavana tai konekäyttöisenä kenen tahansa kuljetettavaksi. Se liikkuu valintasi mukaan käsivoimin, sähkö- tai polttomoottorilla. Vain satakiloinen Buster Mini on kevyt kantaa vedestä maalle

Buster XSr

Rattiohjattavalla Buster XSr:llä veneilee koko perhe!
Reilu neljä metriä pitkä vene on keveytensä ansiosta ketterä ja helppo käsitellä. Mallia on todella vakaa ja miellyttävä ajaa, mikä tekee siitä lyömättömän veneen jokaiseen mökkirantaan.

Buster S2

Suositun klassikkomalli Buster S:n hyväksi todetun rungon pohjalta kehitetty, kahdella pulpetilla varustettu Buster S2 palvelee erinomaisesti niin monipuolisena mökkiveneenä, yhteysveneenä kuin hauskana kesäretkiveneenäkin.