Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

 

Petäjä-Sirén innolla EM-regattaan

Ajankohtaista 9.3.2021

Tuuli Petäjä-Sirén aloittaa RS:X-luokan EM-regatan tiistaina Portugalin Vilamourassa. Tokioon jo valittu purjelautailija joutui pitämään koronapandemian vuoksi taukoa lajiharjoittelusta, mutta konkari on löytänyt viikon aikana hyvän vireen vesillä.

Tuuli Petäjä-Sirén, kuva: Borja Carracedo/SPV
Tuuli Petäjä-Sirén, kuvaaja: Borja Carracedo/SPV

- On tosi kiva olla jälleen laudalla. Portugalin koronatilanne oli välillä todella huolestuttava, minkä vuoksi tammi- ja helmikuulle suunnitellut leirini jäivät väliin. Sain tehtyä kuitenkin onnistuneen fysiikkajakson Suomessa, Petäjä-Sirén iloitsee.

- Kisakausi alkaa toki vähän ohuella lajiharjoituspohjalla, mutta olen saanut viimeisen viikon aikana treenattua todella vaihtelevissa olosuhteissa. Harjoituskisassa kulki yllättävän hyvin.

Avoimissa EM-kilpailuissa ovat mukana lähes kaikki maailman huiput.

- Lähden innolla kisaamaan. Ihan hihittelin ääneen, kun pääsin viime viikolla pitkästä aikaa vesille. Oli niin älyttömän hienoa olla jälleen laudalla, neljänsiin olympialaisiinsa ensi kesänä osallistuva Petäjä-Sirén sanoo.

EM-regatta päättyy lauantaina 13. maaliskuuta 2021. Sailing Team Finland seuraa regattaa Facebook-sivullaan päivittäin ja ratkaisevina hetkinä mediatiedottein.

Lisätietoa: https://www.rsxclass.org/europeans2021/

Suomen Purjehdus ja Veneily ry. 8.3.2021