Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

 

Edustava ja mahtipontinen Lagoon 55 on Lagoon-perheen uusin tulokas, jossa on paneuduttu eritoten yksityiskohtien viimeistelyyn. Suunnitteluohjeen mukaan veneen tulee purjehtia vaivattomasti, olla ulkonäöltään edustava ja tyylikäs sekä yksityiskohtien huoliteltuja.

Yksityiskohdista puhuttaessa mm. uimatason portaat on nyt rakennettu aiemmasta versiosta poiketen vinottain. Tämä luo veneen takaosaan uudenlaisen tilan tunteen. Uudessa Lagoon 55:ssä onkin panostettu tilan toimivuuteen ja avaruuteen. Näitä ratkaisuja edustavat esimerkiksi salongin avarat kattoikkunat sekä keittiö, josta ikkunat avaamalla saa mukavan lisän veneen terassin oleskelutilaan.

Lagoon -veneiden muotoilulle on tyypillistä, että ne tunnistaa heti kyseisen veneperheen jäseniksi. Uudessa Lagoon 55 -mallissa käyttäjäystävällisyys on huomioitu aivan uudella tasolla. Veneen sisätilojen muotoilussa korostuvat tilan tuntu ja ratkaisut, jotka mahdollistavat ajan viettämisen aivan vesirajan tuntumassa. Takatilan ulkokeittiössä voit esimerkiksi laittaa ruokaa ja koko oleskelutila on suunniteltu sopivaksi mahdollisimman hyvin yhteiseen ajanviettoon lähellä merta.

Lagoon-veneille tyypillisten pystyjen ikkunoiden ja salongin pyöreän katon ansiosta myös uuden Lagoon 55 -veneen tunnistaa helposti heti Lagoon perheeseen kuuluvaksi. Uuden Lagoon 55 veneen perusala on melkein 150 neliömetriä, ja sen saa 2 x 80 hevosvoiman Yanmar tai 2 x 110 hevosvoiman Nanni -dieselmoottoreilla. Veneen kaikkia purjeita on helppoa hallita yläohjaamosta. Koko vene on kahden hengen hallittavissa.

Vene on saatavilla 4-6 makuuhytillä ja 8-12 makuupaikalla sekä lisäksi 1-2 miehistökajuutalla. Hytit ovat mukavia, tilavan tuntuisia ja linjassa muiden tyylikkäiden ja käytännöllisten ratkaisujen kanssa, jotka toteutuvat tässä uudessa Lagoon 55-katamaraanissa.

Myös tässä Lagoon-mallissa on aiemmista malleista tuttu riki, jossa masto on totuttua taaempana. Tähän 26,5 tonniseen näyttävään uutuuteen mahtuu molempia, sekä vettä että polttoainetta noin kuution verran.

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
1 483 412 €

Valmistaja

Lagoon
Ranska
FR

http://www.cata-lagoon.com

Maahantuoja ja päämyyjä

YachtsAgent
Veneentekijäntie 16
00210 Helsinki
+358400465050
http://www.yachtsagent.com
Katso jälleenmyyjät »