Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

 

Maailman johtavan katamaraanien valmistajan uusin malli Lagoon 52, merkitsee kokonaan uuden aikakauden alkua katamaraanien suunnittelussa. Timantinmuotoiset pystysuora keulat, viistoreunaiset rungot, elegantti kansirakennus ja korkea riki tuovat korostetusti esille, että kyseessä ei ole tavallinen katamaraani.

Lagoon 52 on arkkitehtien Van Peteghemin ja Lauriot Prévostin, italialaisen Nauta Designin sekä Lagoonin suunnittelutoimiston pitkällisen yhteisen pohdinnan ja suunnittelutyön tulos. Yhteisen ideoinnin myötä, Lagoon 52 ottaa rohkeita harppauksia katamaraanisuunnittelussa pysyne samalla uskollisena eleganssille, mukavuudelle, turvallisuudelle, käyttäjäystävällisyydelle ja ennen kaikkea hyvälle suorituskyvylle merellä.

Suorituskykyä merellä

Infuusio-tekniikalla valmistettu alumiinirunko säästää painoa ja lisää rakennelujuutta. Valmistustekniikka on myös perinteisiä alumiinirakennustekniikoita ympäristöystävällisempi. Veneen keskirunko on muotoiltu lisäämään mukavuutta kovassa merenkäynnissä. Yksinkertainen kansialueen suunnittelu mahdollistaa veneen helpon käsittelyn yksinkin. Ruori voidaan säätää kolmeen eri asentoon (vasemmalle, keskelle tai oikealle), käyttötilanteesta ja käyttäjästä riippuen.

Elegantit sisätilat

Sisätilojen puutyöt ovat Alpi® -rakennetta, joka valmistetaan ympäristöystävällisistä materiaaleista. Pystysuorat ikkunat tarjoavat parempaa suojaa auringolta, optimoivat tilankäyttöä sekä nostavat seisomakorkeutta. Laaja valikoima erilaisia pohjaratkaisuja mahdollistaa tilan jakamisen kahdesta neljään erilliseen kajuuttaan ja kolmesta viiteen tilavaan pesuhuoneeseen. Takatila on samalla tasolla kuin salonki, joka lisää entisestään tilantuntua sekä helpottaa kulkemista ulko- ja sisätilojen välillä.

Varusteet

Lagoon 52 on nyt saatavilla kahtena eri, FlyBridge (F) ja SportTop (S), versiona. FlyBridge -malli tarjoaa oleskelutilat ja panoraama näkymät usealle hengelle ohjaamon katolla.

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
832 040 €

Lisätietoja

Valmistaja

Lagoon
Ranska
FR

http://www.cata-lagoon.com

Maahantuoja ja päämyyjä

YachtsAgent
Veneentekijäntie 16
00210 Helsinki
+358400465050
http://www.yachtsagent.com
Katso jälleenmyyjät »