Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

 

Kiistaton maailman johtaja kategoriassaan (yli 750 toimitettua venettä vuonna 2016), ja yhtä nykyaikainen kuin ennenkin. Lagoon 380:n suosion taustalla ovat sen nopeus, helppo käsiteltävyys ja nerokas tilasuunnittelu. Ei siis ihme, että Lagoon 380 on kerännyt joukoittain faneja ympäri maailman meriä.

Lagoon 380 mahdollistaa elämästä nauttimisen maailman valtamerillä, erittäin merikelpoisessa aluksessa. Satamassa aluksen mukavat ja tilavat sisätilat tuovat kodin tuntua. Lagoonin asiantuntemuksen mukana tuoma ehdoton merikelpoisuus, tehokas tilansuunnittelu ja suuret ikkunat ovat tämänkin aluksen myyntivaltteja.

Lagoon 380:n tilavat ja avomerikelpoiset rungot antavat vakaan ja miellyttävän purjehduskokemuksen. Voit tilata Lagoon 380:n nyt myös kovalla, lasikuituisella biminillä, joka tarjoaa aurinkosuojan lisäksi Suomessa hyvinkin tarpeellista suojaa sateelta.

Lagoonia voit ohjata kauko-ohjauslaitteella turvallisesti myös sisältä, sillä sinulla on salongista 360° panoraama – näkymä koko veneen ympäri. Ja lapsethan tietysti viihtyvät keulaverkon trampoliinilla. Liikkuminen kannella on helppoa ja turvallista leveiden sivukansien ja vankan trampoliinin ylittävän jalkakäytävän ansiosta. Siirtyminen pienempiin aluksiin, laiturille ja pulahdus mereen käy helposti. Ohjaamo toimii samalla oleskelutilana, jossa pääset viihdyttämään vieraitasi.

Hytit kylpevät runsaassa auringonvalossa suurien ikkunoiden ansiosta. Lagoon 380:n salonki on avara ja valoisa – salongin tilavan pöydän ympärille mahtuu suurikin ryhmä ruokailemaan mukavasti, ja huonon sään sattuessa salonki takaa viihtyisän ympäristön tarkkailla ympäröivää maisemaa. Salongista on 380 asteen panoraamanäkymä ympäristöön. Moottoritilat on eristetty kauas hyttialueista. Kolmen hytin owner’s-versio takaa kokoluokassaan lyömättömän mukavuuden.

Varusteet

Lagoon 380 toimitetaan kahdella erilaisella pohjaratkaisulla:

- Kolme kajuuttaa (omistajan sviitti ja kaksi vieraskajuuttaa) ja kaksi kylpyhuonetta
- Neljä kajuuttaa ja kaksi kylpyhuonetta

Lagoon 380 valmistetaan kolmella eri varusteluvaihtoehdolla:

- Essential: tämä malli sisältää kaikki tarpeelliset varusteet, jotta voit nauttia Lagoonin erityisominaisuuksista kohtuulliseen hintaan.
- Cruising: malli sisältää lisävarusteita lisämukavuuden saavuttamiseksi
- Comfort: täysin varusteltu pitkäkestoisten ja pitkien matkojen purjehduksiin

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
254 200 €

Lisätietoja

Valmistaja

Lagoon
Ranska
FR

http://www.cata-lagoon.com

Maahantuoja ja päämyyjä

YachtsAgent
Veneentekijäntie 16
00210 Helsinki
+358400465050
http://www.yachtsagent.com
Katso jälleenmyyjät »