Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

Tyyppi: Matkavene, kilpavene
Pituus: 18,60 m
Leveys: 5,18 m
Paino: 26 700 kg
Materiaali: Lasikuitu
Masto: 23,2 m
Purjeala: 180,0 m²
Minimi teho: 180 hv
Maksimi teho: 180 hv
Nopeus: 12 kn
Kantavuus: 16 henkilöä
Makuusijoja: 10
CE: A
 Lisää vertailuun
 

Bordeaux 60 on erittäin arvostettu suorituskykyinen purjevene, jota on helppo ohjata pienelläkin miehistöllä.

CNB ja aluksen suunnittelija Philippe Briand ovat tehneet kaikkensa varmistaakseen, että Bordeaux 60 merikelpoisuus on erinomainen riippumatta omistajansa valinnoista: läpilatoitettu takila, korkeampi hiilikuitumasto, maston sisälle reivattava pystysuorilla latoilla varustettu isopurje, furling puomi, genoa tai itsejalustava staysail, spinaakkeri tai genaakkeri. Valittaessa sopivaa kokonaisuutta jokainen löytää helposti oman ihanteellisen ratkaisunsa.

CNB:n maineen mukaisesti Bordeaux 60 on suunniteltu etenemään hyvin kaikissa olosuhteissa. Ihanteellinen painojakauma takaa turvallisen suorituskyvyn kovassakin aallokossa. Erittäin hyvin varustettu, mutta selkeä kansi on tehokas ja turvallinen. Poikkeuksellisen hyvä omavaraisuus (1000L vettä ja 930L polttoainetta, Volvo D4 180 hv moottori, vesikone, jonka kapasiteetti on 280L / h, jne.): Bordeaux 60 tarjoaa kaiken, mitä tarvitset pitkälle risteilylle, on kyseessä sitten purjehdus vain kahden hengen tai isomman miehistön kera.

Tilava salonki ja keittiö, joka kylpee valossa, tuo superyacht -tunnelman.

Veneen alumiininen runkorakenne on CNB:n erikoisalaa. Telakan omat superyacht –ammattilaiset takaavat laadun. Hyvin suunniteltu rakenne takaa Bordeaux 60:n jäykkyyden. Tyhjiö-infuusio –menetelmällä valmistettu runko, jota alumiinirakenne tukee, tuo turvallisuutta. Esimerkiksi köli ja masto on suoraan integroitu tähän rakenteeseen.

Philippe Briand on suunnitellut nopean veneen, joka on osoittautunut hyväksi useammin kuin kerran. Bordeaux 60 Osprey on voittanut mm. the Isle of Wight Round the Island kisan kolme kertaa, voittaen yli 900 muuta kisaajaa.

Varusteet

Runsas varustelu, jota asiakas voi itse pitkälle muokata. Useita layout -vaihtoehtoja sekä erilaisia sisustusvaihtoehtoja.

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
1 222 119 €

Lisätietoja

Valmistaja

CNB Yachts
Ranska
FR

http://en.cnb-yachts.com/

Maahantuoja ja päämyyjä

YachtsAgent
Veneentekijäntie 16
00210 Helsinki
+358400465050
http://www.yachtsagent.com
Katso jälleenmyyjät »