Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

 

Kokemuksella ja hyvällä suunnittelulla olemme luoneet turvallisen, laadukkaan ja nykyaikaisen kaksikuorisen soutu- ja eräveneen, jossa kaikille varusteille sekä tavaroille on omat paikkansa. Pitkälle kehitetty runkomuoto tekee veneestä vakaan ja antaa sille erittäin hyvät ominaisuudet sekä soudettaessa että moottorilla ajettaessa. Veneen monipuolista käyttöä lisää hyvin ideoitu irroitettava lämpöeristetty keski-istuin, joka on samalla säilytys- ja kuljetuslaatikko. Istuin poistettuna muodostuu veneen pohjalle 2,70 m pitkä, tasainen ja yhtenäinen tila, jossa on helppo kuljettaa tavaraa, ottaa aurinkoa tai vaikkapa yöpyä. Veneeseen on saatavana kaarilla varustettu kuomu, joka suojaa kasteelta, sateelta ja puiden lehdiltä.
Moottorilla ajettaessa trimmitaso lisää veneen ajo-ominaisuuksia huomattavasti. Myös yksinajettaessa veneen kulkuasento ja näkyvyys säilyvät hyvinä. Soudettaessa trimmitaso on kokonaan vedenpinnan yläpuolella. 6 hv: n moottorilla nopeus nousee jopa 11 solmuun. Veto 5 toimii mainiosti myös sähköperämoottorilla.
Veto 5 on ollut testivoittajana sekä VENE- että ERÄ-lehtien soutuveneiden vertailutesteissä.
VETO 5- veneen myynti tapahtuu suoraan veistämöltä, näin voimme toteuttaa edullisesti myös Sinun yksilöllisiä toiveitasi.

Varusteet

VAKIOVARUSTEET: Airot hankaimineen, mela,upotetut hankainlaakerit 4 kpl, lämpöeristetty keski-istuinlaatikko, lukittava säilytystila etuistuimen alla, lukittava säilytystila polttoainetankille takaistuimen alla, reunalaudat sivuponttooneissa, muovinen törmäyslista,
RST-vetokahva keulassa, trailerikoukku, ankkuriköyden kiinnityskoukku, tyhjennystulppa, CE/VTT- hyväksymiskilpi.

LISÄVARUSTEET: Puiset pohjaritilät, muovinen kölikisko 6x25x5000 mm, RST-kaiteet, 3-osainen kuomu kaarineen, ylimääräinen airopari + nivelhankaimet, muotoiltu trimmitaso, apupöytä, laiturikiinnitykseen koukut perässä.

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
2 100 €
Muut vaihtoehdot 
Runsaasti lisävarusteita joista yksilöllinen tarjous

Valmistaja ja päämyyjä

Vene P. Korhonen
Ruotsinkatu 1
78850 Varkaus
0400543175, 0405302928
http://www.veto5.com
Katso jälleenmyyjät »