Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

 

Wolf DC 510:n tuotekehityksessä on panostettu taloudelliseen ajettavuuteen ja niin perheveneilyssä kuin kalastuksessakin tarvittavaan turvallisuuteen ja käyttömukavuuteen. Wolf tarjoaakin kokonaisvaltaista veneilyn huolettomuutta. Se on ainutlaatuisen pehmeästi kulkeva ja johdonmukaisesti käyttäytyvä, taloudellinen tuplapulpettivene, jolle ei löydy vertaista samasta kokoluokasta.
Wolf DC 510 on äärimmäisen vakaa alumiinivene joka ei kallistu nopeissakaan käännöksissä eikä veneessä liikuttaessa tai sinne astuttaessa. Korkeat laidat, kattavat kaiteet ja kiinnipitokahvat tekevät veneessä liikkumisesta helppoa ja turvallista.

Wolfin kantavuus on poikkeuksellisen suuri, eikä sen käsiteltävyys ja nopeus kärsi runsaasti kuormattunakaan. Lisäksi Wolfin nerokas pohjan muotoilu pitää pärskeet tehokkaasti poissa matkustamosta.

Varusteet

Vakiovarustuksena mm. NFB-ohjaus, kulkuvalot, laitakaiteet ja pehmustetyynyt sekä uimaporras, kattavien lisävarusteiden avulla muokkaat veneestä juuri omanlaisesi. Tee veneestä vaikkapa oiva retkivene lisäämällä irrotettava kylmäsäilytyslaatikko ja kiinteä väliovi sekä keulan pehmusteet.

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
20 990 €
Ilman konetta 
14 500 €

Lisätietoja

Valmistaja

TerhiTec Oy
http://www.silverboats.fi

Päämyyjä

Oy Brandt Ab
Tuupakantie 7 B
01740 Vantaa
0207757200
http://www.brandt.fi
Katso jälleenmyyjät »