Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

 

Uudessa Avant‐mallissa Wolfin mukavuus ja turvallisuus korostuvat entisestään. Wolf Avant on kokoluokassaan ainoa leveällä sivupulpetilla varustettu malli, ja se on ajo‐ominaisuuksiltaan poikkeuksellisen tasapainoinen myös alle liukunopeutta ajettaessa. Leveä pulpetti antaa mukavat tuulensuojaisat istumapaikat yhteensä neljälle aikuiselle tai jopa kuudelle hengelle.
Wolf Avant onkin erityisen sopiva vene lapsiperheelle. Leveän pulpetin ja erinomaisen istuimen ansiosta turvallisuus on maksimoitu myös silloin, kun aikuinen veneilee lapsen kanssa kahdestaan.

Veneessä liikkuminenkin on turvallista. Tukevat kaiteet helpottavat keulasta veneeseen nousua ja
mahdollistavat veneen hyvän hallinnan maistakin. Keulatäkiltä alas astuttaessa tullaan etuavotilaan, johon voidaan tarvittaessa lisätä klaffipenkki tai kylmäsäilytyslaatikko. Takaosaan kuljetaan erillisen portin ja askelman kautta.

Lukittavan takapenkin alta löytyy säilytystilat, joihin pääsee helposti käsiksi. Irrotettavan etukappaleen avulla saa polttoainetankin hyvin esille ja helposti otetuksi mukaan. Takapenkin alla on valmiit kiinnityspaikat kahdelle irtotankille. Lisäksi kuivaa tilaa riittää myös muulle tavaralle, ja pulpetissa on tilaa pientavaroille ja juomapullolle.
Ergonominen ajoasento sekä istuen että seisten takaa ajomukavuuden.

Varusteet

Hyvä vakiovarustelu, esim. kulkuvalot, laitakaiteet ja pehmustetut penkit, mutta kattavan lisävarustevalikoiman avulla voit tehdä veneestä juuri omanlaisesi. Lisää vaikka irrotettava kylmäsäilytyslaatikko retkeilyyn tai targakaari ja ja vapaputket kalastusta varten.

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
21 990 €
Ilman konetta 
15 900 €

Lisätietoja

Valmistaja

TerhiTec Oy
http://www.silverboats.fi

Päämyyjä

Oy Brandt Ab
Tuupakantie 7 B
01740 Vantaa
0207757200
http://www.brandt.fi
Katso jälleenmyyjät »