Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

 

Fox DC asettaa uudet standardit takapenkiltä ajettaville alle viiden metrin alumiiniveneille. Tämä tuplapulpettivene tarjoaa ajettaessa kokoluokkansa parasta ergonomiaa, jossa kuljettajakin saa tuen muhkeasta selkänojasta. Mittariston, kaiun ja plotterin käytettävyys ja näkyvyys palvelevat käytännöllistä veneilyä. Käytännöllisyyttä löytyy myös ovellisen tuulilasin eteen jäävästä suuresta avotilasta, joka tekee mahdolliseksi kookkaidenkin tavaroiden kuljettamisen tai vaikka heittouistelun. Painonsa ansioista Fox-venepaketti kulkee ketterästi 750 kiloa kantavalla jarruttomalla trailerilla.
Tuplapulpetin takana koko perhe istuu tuulelta ja roiskeilta suojassa, etenkin kun pulpettien välioven (lisävaruste) on käytössä. Oiva Day Cruiser päiväretkille!

Varusteet

Muun muassa laitakaiteet, kulkuvalot, sähköinen automaattinen pilssipumppu ja itsetyhjentyvä avotila vakiovarusteluna, lisävarusteilla saat veneestä tehtyä juuri omaan käyttötarkoitukseesi sopivan. Lisävarusteina mm. hydrauliohjaus, pulpettien väliovi ja targakaari.

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
18 590 €
Ilman konetta 
12 500 €

Lisätietoja

Valmistaja

TerhiTec Oy
http://www.silverboats.fi

Päämyyjä

Oy Brandt Ab
Tuupakantie 7 B
01740 Vantaa
0207757200
http://www.brandt.fi
Katso jälleenmyyjät »