Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

Tyyppi: Retkivene, pulpettivene, avovene
Pituus: 4,85 m
Leveys: 1,95 m
Paino: 420 kg
Materiaali: Alumiini
Minimi teho: 40 hv
Maksimi teho: 60 hv
Nopeus: 35 kn
Kantavuus: 5 henkilöä
CE: C
 Lisää vertailuun
 

Silver Fox 485 tarjoaa enemmän ajettavuutta, enemmän käytettävyyttä, enemmän ulkonäköä ja enemmän tilaa sinulle ja perheellesi. Suojaava ohjaamo takaa turvallisen ja mukavan matkanteon, erityisesti kun venettä täydennetään vielä kokoluokassaan poikkeuksellisen toimivalla väliovella. Mukavuuteen on kiinnitetty huomiota takaistuimen muhkealla selkänojalla ja pulpettirakenteen tuomalla hyvällä ja tasaisella jalkatilalla, josta nauttivat sekä matkustajat että kuljettaja. Kuljettajan paikan ergonomiassa on panostettu hallintalaitteiden oikeaan sijoitteluun. Painonsa ansiosta uusi Fox-venepaketti kulkee ketterästi 750 kiloa kantavalla jarruttomalla trailerilla.

Silver Fox BR 485 on nautinto ajaa ja matka taittuu ketterästi. Takapenkillä lapset istuvat suojassa ja laitakaiteet tekevät veneessä liikkumisesta turvallista. Lisäksi Fox BR 485 on ilo myös silmälle!

Varusteet

Kattava vakiovarustelu hyvällä lisävarustevalikoimalla. Lisää vaikka targakaari ja hydrauliohjaus kalastusreissuja varten ja kalastuskaverit muuttuvat kateudesta vihreiksi.

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
19 990 €
Ilman konetta 
14 500 €

Lisätietoja

Valmistaja

TerhiTec Oy
http://www.silverboats.fi

Päämyyjä

Oy Brandt Ab
Tuupakantie 7 B
01740 Vantaa
0207757200
http://www.brandt.fi
Katso jälleenmyyjät »