Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

 

Vuoden 2014 uutuusmalliston pienempi versio tulee Silver‐venemalliston edullisimpaan päähän. Tämä tyylikäs vene on oivallinen saariston yhteyskäyttöön, kalastukseen ja pieneen huviajeluun. Perinteiseen sivupulpettiveneeseen verrattuna Fox Avant tarjoaa hyvän tuulensuojan kahdelle ihmiselle ja takaa silti helpon liikkumisen ja hyvät tilat.
Tukevat kaiteet helpottavat keulasta veneeseen nousua ja mahdollistavat veneen hyvän hallinnan maistakin. Keulatäkiltä alas astuttaessa tullaan isoon etuavotilaan, jossa on myös vakiona pitkä säilytystila. Tähän tilaan voidaan tarvittaessa lisätä klaffipenkki tai kesän retkiä varten kylmäsäilytyslaatikko.
Fox Avant on erityisen vakaa vene, ja se on ajo‐ominaisuuksiltaan poikkeuksellisen tasapainoinen myös alle liukunopeutta ajettaessa. Kuljettajan paikalla tuntee ergonomisesti suunnitellun ajoasennon sekä istuen että seisten.

Varusteet

Vakiovarusteina mm. kattavata laitakaiteet, kulkuvalot, sähköinen automaattinen pilssipumppu, anturitelineen liukukisko ja paljon muuta. Kattavan lisävarustevalikoiman ansiosta veneen voi muokata omaan käyttöön sopivaksi mm. hydrauliohjauksen ja targakaaren avulla.

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
17 590 €
Ilman konetta 
11 500 €

Lisätietoja

Valmistaja

TerhiTec Oy
http://www.silverboats.fi

Päämyyjä

Oy Brandt Ab
Tuupakantie 7 B
01740 Vantaa
0207757200
http://www.brandt.fi
Katso jälleenmyyjät »