Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

 

Lagoon Sixty 7 on täydellinen uiva koti, joka lipuu turkoosin meren päällä. Lagoon SIXTY 7 on suunniteltu valtameri- ja rannikkoristeilyjä varten ja tällä vakaalla veneellä voit purjehtia turvallisesti kaikilla maailman merillä. Moottorien pieni kulutus mahdollistaa mm. Atlantin ylityksen. Veneen ohjaamo sijaitsee heti oleskelualueiden vieressä ja se tarjoaa sensaatiomaisen näkyvyyden.

Veneen suunnittelija Patrick le Quément kuvailee venettä seuraavasti: "Lagoon SIXTY7 edustaa modernia ja tinkimätöntä suunnittelua. Veneen hurmaava eleganssi alkaa jo rungon puhtaista linjoista. Kaikessa suunnittelussa on tavoiteltu loistokasta ilmettä, jossa yhdistyvät käytännöllinen mukavuus ja tinkimättömät purjehdusominaisuudet: tiloiltaan valtava ja silti kodikas. Tässä veneessä on onnistunut kaikki."
Sisätilojen suunnittelussa on tavoiteltu avaraa tilan tuntua ja valoisaa ilmettä eikä kompromissejä ole tarvittu tehdä. Sisätilat yhdistyvät saumattomasti ulkotiloihin ja johdattavat luonnon kauneuden sisään asti.

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
3 040 976 €

Lisätietoja

Valmistaja

Lagoon
Ranska
FR

http://www.lagoon-motoryachts.com/

Maahantuoja ja päämyyjä

YachtsAgent
Veneentekijäntie 16
00210 Helsinki
+358400465050
http://www.lagoon-motoryachts.com/
Katso jälleenmyyjät »