Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

Tyyppi: Matkavene
Pituus: 11,99 m
Leveys: 6,79 m
Paino: 11 400 kg
Materiaali: Lasikuitu
Minimi teho: 160 hv
Maksimi teho: 160 hv
Nopeus: 8,5 kn
Kantavuus: 10 henkilöä
Makuusijoja: 10
CE: A
 Lisää vertailuun
 

Huoletonta merimatkustusta perheen kanssa!

Lagoon 40 Motor Yacht on moderni, tyylikäs, helppokäyttöinen ja moneen tilanteeseen taipuva moottorijahti joka tekee perheen veneilystä täydellistä.

Lagoon 40 Motor Yacht on:
-Helppo hallita
-Helppo ylläpitää
-Ympäristöystävällinen

Alhainen polttoaineenkulutus, vakaus erilaisissa tuuliolosuhteissa, helppohoitoisuus sekä mittava polttoaineen- ja makean veden kapasiteetti tekevät Lagoon 40 MY:stä oikean valinnan niin lyhyille rannikkomatkoille kuin myös pitkäkestoisille seikkailuille.

Lagoon 40 Motor Yacht on uskomattoman edullinen neljän kajuutan perhevene! Nyt jahdin saa myös kolmen kajuutan versiona.
Lagoon 40 Motor Yachtin kansialue tarjoaa kuljettajalleen suuren ja sateelta suojatun ohjaamon, vankan bimini-katteen sekä hyvin sijoitetun ruorin. Matkustajat puolestaan voivat nauttia kajuutan päällä sijaitsevasta auringonottoalueesta ja helposta liikkuvuudesta veneen sisällä. Nauta Designin suunnittelemat sisätilat loistavat elegantilla mukavuudellaan. Sisustuksen voi suunnitella oman makuun sopivaksi, tyylikkäillä kangas- tai nahkavaihtoehdoilla.

Varustele siis oma Lagoonisi! Veneen saat koosta huolimatta mahtumaan mihin tahansa satamaan, sillä veneen käsittely kahdella moottorilla on uskomattoman helppoa – ovathan moottorit noin neljän metrin etäisyydellä toisistaan. Veneen syväys on vain 0,91 m.

Varusteet

Runsas varustelu, joka mahdollistaa mm. täysin säästä riippumattoman veneilyn. Pyydä hinnasto, jossa varustelu on tarkasti eriteltynä.

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
333 684 €

Lisätietoja

Valmistaja

Lagoon
Ranska
FR

http://www.lagoon-motoryachts.com/

Maahantuoja ja päämyyjä

YachtsAgent
Veneentekijäntie 16
00210 Helsinki
+358400465050
http://www.lagoon-motoryachts.com/
Katso jälleenmyyjät »