Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

 

Galeon 380 Fly on esitelty ensi kertaa yleisölle Dusseldorfin messuilla 2012.

Tämä vene jatkaa aikaisemmin esiteltyjen 420 Fly:n ja 780 Crystalin muotokieltä.

DESIGN JA TOIMIVUUS

Sporttinen ja dynaaminen silhuetti, koko kyljen mittaiset sivuikkunat, agressiiviset linjat ja houkuteleva yläohjaamo, tervetuloa veneeseen!

Ruostumaton salongin ovi avaa salongin ja avotilan avaraksi oleskelutilaksi.
Yhtenäinen tuulilasi ja isot sivuikkunat tuovat luonnonvalon miellyttävästi veneeseen. Avotilan monitoimisohva luo edellytykset viihtymiseen.
Leveät sivukannet ja turvalliset kaiteet auttavat veneen käsittelyssä.
Varustekaari on saranoitu ja helppo kaataa alas, vaikka matalan sillan kohdatessaan. Luonnollisesti talvisäilytyksessä siitä on myös apua.
Salongissa on kolmikajuuttaversiossa keittiö mahtavine säilytystiloineen ja luokkansa suurin jääkaappi, 130 L, kaksi kajuuttaisena keittiö tehdään alas ja antaa vielä avaramman tilan salongille.
Erillinen suihku ja wc tuovat veneeseen käyttökelpoisuutta, jota miehistö arvostaa.
Veneeseen on saatavana suuri valikoima erilaisia moottoreita: Volvo ja Cummins, dieselmalleina, akseleilla, joystick-ohjauksella vetolaitteet tai normaali vetolaittein, versiot 440-870 hevosvoimaisena.

Vakiovarusteena on mm: mahonkisisustus, trimmit, ankkurivinssi, lämminvesivaraaja, liesi, mikro, jääkaappi 130 L, teak uimatasolla, teak avotilassa, ruorikulman näyttö, tridata (nopeus, syvyys, loki) ja maasähkö akkulaturilla.

Saatavana myös Htc versio.

MUUT TIEDOT

Veneellä on 2 vuoden takuu.

Jokainen vene testataan, koeuitetaan altaassa, tehdään sadetustesti, moottorit koeajetaan ja kaikki toiminnot läpikäydään ennen veneen toimitusta.

Navigointipaketit voi valita Garminilta tai Raymarinilta.

Sisustukseen on tarjolla monipuolinen valikoima sisustusmateriaaleja ja erilaisia puumateriaaleja (mahonki, tammi, vaalennettu tammi, pähkinä, tumma pähkinä, musta pähkinä ja wenge sisustus).

Ulkokalusteiden kankaita, pressujen ja rungon värejä on runsas valikoima.

Voit ladata Ipad:iin App Storesta "Galeon Yachts"-sovelluksen, josta näet perustiedot kaikista malleista ja sisustusvaihtoehdoista. Linkki Galeon sovellukseen tässä

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
314 800 €

Lisätietoja

Valmistaja

Galeon
Puola
PL

http://www.galeon.pl

Maahantuoja

Nordec Nautic Oy
Pappilankatu 16 A 1
05800 Hyvinkää
+358405092995
http://www.galeon.pl
Katso jälleenmyyjät »