Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

 

DESIGN JA TOIMIVUUS

Galeon 350 Htc:n matkustamo on tilava ja täynnä luonnon valoa. Valoa ja aurinkoa tulvii suuresta sähkötoimisesta kattoluukusta. Näkyvyys on hyvä joka suuntaan laajojen ikkunapintojen ansiosta.

Suunnittelussa on otettu huomioon matkaveneilijän tarpeet. Hytit ovat tilavat mahdollistaen viiden aikuisen nukkumisen. Omistajan kajuutassa on leveä sänky kahdelle. Toisessa keskikajuutassa on parisänky ja toisessa yhden hengen sänky. Tavaroille löytyy runsaat säilytystilat kaikkialla.

Tilavan salongin yhteydessä on monipuolinen keittiö. Salongin sohva on monikäyttöinen, jonka etuosan selkänojan voi kääntää. Näin on helposti saatavana istuinpaikat, joissa matkustajat voivat olla kasvot menosuuntaan. Matkan aikana on selkänojan asentoa helppo vaihtaa, joka mahdollistaa nopeasti sohvaryhmän muuntautumisen ruokailutilaksi. Lisäksi salongissa on runsaasti säilytystiloja.

Myös avotilan sohvan selkänoja on laskettavissa alas, joka takaa pehmeän ja miellyttävän auringonottopaikan. Säilytystilaa löytyy kaikelle tarpeelliselle.

Veneeseen on saatavana suuri valikoima erilaisia moottoreita: Volvo ja Cummins, bensiini ja dieselmallit, versiot 330-640 hevosvoimaisena.

Vakiovarusteena on mm: mahonkisustus, trimmit, lämminvesivaraaja, liesi, mikro, jääkaappi ja maasähkö akkulaturilla.

FLYBRIDGE VERSIO

Saatavana myös 340 Fly versio.

MUUT TIEDOT

Veneellä on 2 vuoden takuu.

Jokainen vene testataan, koeuitetaan altaassa, tehdään sadetustesti, moottorit koeajetaan ja kaikki toiminnot läpikäydään ennen veneen toimitusta.

Navigointipaketit voi valita Garminilta tai Raymarinilta.

Sisustukseen on tarjolla monipuolinen valikoima sisustusmateriaaleja ja erilaisia puumateriaaleja (mahonki, tammi, vaalennettu tammi, pähkinä, tumma pähkinä, musta pähkinä ja wenge sisustus).

Ulkokalusteiden kankaita, pressujen ja rungon värejä on runsas valikoima.

Voit ladata Ipad:iin App Storesta "Galeon Yachts"-sovelluksen, josta näet perustiedot kaikista malleista ja sisustusvaihtoehdoista. Linkki Galeon sovellukseen tässä

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
238 490 €

Lisätietoja

Valmistaja

Galeon
Puola

http://www.galeon.pl

Maahantuoja

Nordec Nautic Oy
Pappilankatu 16 A 1
05800 Hyvinkää
+358405092995
http://www.nordecnautic.fi
Katso jälleenmyyjät »