Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

 

DESIGN JA TOIMIVUUS

Galeon 340 Fly:n suunnittelussa on otettu huomioon matkaveneilijöiden tarpeet. Hytit ovat tilavat mahdollistaen viiden aikuisen nukkumisen. Tilavan salongin yhteydessä on monipuolinen keittiö.

Alaohjaamosta on hyvä näkyvyys kipparille ja matkustajille. Salongin sohva on monikäyttöinen; etuosan selkänoja on helposti käännettävissä, jolloin kaikki matkustajat voivat istua kasvot menosuuntaan maisemista nauttien. Tällöin myös kartanlukijalle tulee hyvä paikka navigoida. Kun lounasaika koittaa, voi selkänojan kääntää jälleen, ja näin on hetkessä kaikille matkustajille istuinpaikka pöydän ympärillä.

Omistajan kajuutassa on reilunkokoinen parisänky, 2013 mallissa sitä pidennetään 195 cm:ksi. Toisessa keskikajuutassa on parivuode ja toisessa leveä yksittäisvuode. Tavaroille on luotu hyvät säilytytilat kaikkialle.

Veneeseen on saatavana suuri valikoima erilaisia moottoreita: Volvo ja Cummins, bensiini ja dieselmallit, versiot 370-640 hevosvoimaisena.

Galeon 340 Fly on kolmannen sukupolven designia ja on otettu hyvän hinta-laatusuhteen omaavana ilolla vastaan aina ensiesittelynsä jälkeen.

Vene 2013 messuilla Helsingissä vene saavutti ehdokkuuden vuoden moottoriveneeksi.

FLYBRIDGE

Yläohjaamossa on ergonominen erillisistuin kipparille sekä mukavat paikat matkustajille. Sohvan selkänojan voi kääntää eteen- tai taaksepäin. Turvallinen auringonottotaso muodostuu sohvan takaosaan.

VAKIOVARUSTELISTA on kattava. Kysy tarkempi varusteluettelo.

MUUTOKSIA VUODELLE 2014

Keulakajuutan vuode tulee 2014 malleihin vakiona pidennys mahdollisuudella varustetuksi. Vuoteen saa siis halutessaan pidennettyä n. 20 cm:llä, joka tekee vuoteesta kokoluokkansa pisimmän yltäen aina yli 2 metriin. Samalla keulakajuutan ovi muuttuu kaksiosaiseksi, jotta se mahtuu aukeamaan vuoteen ollessa pidennetyssä asennossaan. Vuode voi siis olla pidennettynä aina ja mahdollistaa veneessä liikkumisen esteettä.

Keskikajuutan vuoteen ja pistopunkan välistä seinää voidaan siirtää asiakkaan toiveiden mukaisesti eli jos halutaan pidempi vuode keskikajuuttaan, voidaan tilaa ottaa pistopunkan leveydestä.

MUUT TIEDOT

Veneellä on 2 vuoden takuu.

Jokainen vene testataan, koeuitetaan altaassa, tehdään sadetustesti, moottorit koeajetaan ja kaikki toiminnot läpikäydään ennen veneen toimitusta.

Navigointipaketit voi valita Garminilta tai Raymarinilta.

Sisustukseen on tarjolla monipuolinen valikoima sisustusmateriaaleja ja erilaisia puumateriaaleja (mahonki, tammi, vaalennettu tammi, pähkinä, tumma pähkinä, musta pähkinä ja wenge sisustus).

Ulkokalusteiden kankaita, pressujen ja rungon värejä on runsas valikoima.

Voit ladata Ipad:iin App Storesta "Galeon Yachts"-sovelluksen, josta näet perustiedot kaikista malleista ja sisustusvaihtoehdoista. Linkki Galeon sovellukseen tässä

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
245 690 €

Lisätietoja

Valmistaja

Galeon
Puola

http://www.galeon.pl

Maahantuoja

Nordec Nautic Oy
Pappilankatu 16 A 1
05800 Hyvinkää
+358405092995
http://www.nordecnautic.fi
Katso jälleenmyyjät »