Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

 

DESIGN JA TOIMIVUUS

Galeon 305 HTS tulee kaudelle 2015 ja hintaan joka ei jätä ketään kylmäksi. Sekä ominaisuuksilla, jotka lämmittävät jokaista.

305 HTs on yllättävän tilava vene, täydellinen pitkillekin matkoille sinulle, perheellenne ja ystäville, joka tarjoaa kokoluokkansa suurimmat tilat, 4:lle aikuiselle hyvät makuutilat ja layout, joka mukautuu kaikkien tarpeisiin. Keulakaajuutta toimii päiväsaikaan mukavana sisäsalonkina. Yöksi tai miksei aina, se on tilava makuukajuutta 2:lle aikuiselle tai monelle lapselle.

Galeon 300 mallisarja on edelleen kehitetty aikansa myyntimenestyksestä Galeon 280/290 Fly mallista, muun muassa runko on täysin uusi niin merenkulkuominaisuuksiltaan, kuin myös polttoainetaloudellisuutta parantamaan.

Uudessa 300 Fly mallissa on iso yhtenäinen panoraama sivuikkuna. Kajuutoissa ja salongissa on myös avattavat ikkunat.

Salongin/alaohjaamon isot ikkunat tuovat avaruutta oleskelutiloihin. Isot ikkunat luovat myös turvallisuutta hyvän näkyvyyden avulla.

Vakiomoottorina on Volvon D4-260 hevosvoimaisena, saatavana myös D4-300, D6-370 sekä kaksimoottoriasennuksena D3- 200 ja D4-225. Bensiinimoottorina voidaan käyttää Volvon V8-430 hevosvoimaista tehopesää. Joystick-ohjaus onnistuu tuplamoottoriasennuksiin.

Kattoluukulla ja takaa pressulla suljettava yläsalonki on tilava matkustamo ja jossa on U-sohva, alaslaskettava pöytä(vuoteen sijausmahdollisuus) ja näppärä wet bar vaikka grillaamiseen.

Alhaalta löytyy seisomakorkeudella olevat keulakajuutta ja vieraskajuutta omalla suljettavalla ovella varustettuna ja kunnon keittiö vaativaankin kokkailuun.

Galeon 305 Hts on varustettu reilulla vuoteella keulakajuutassa ja kokoluokkansa suurimmalla keskikajuutalla, jossa on kahdelle aikuisellekin reilu tuplavuode. Lapsia sinne mahtuu vielä enemmän.

Wc:ssä on täydellinen varustus, sähköinen wc istuin ja käsienpesuallas, säilytystiloja unohtamatta.

Vene tarjoaa ajamisen nautintoa, kaikkea sitä mitä isommatkin Galeon mallit.

Vakiovarusteena on mm: vesi wc sähköisellä huuhtelulla, liesi, jääkaappi, hydrauliohjaus,septitankki sähköisellä pumpulla, harmaavesitankki sähköisellä pumpulla, nopeus/syvyysnäyttö alaohjaamossa ja maasähkö akkulaturilla.

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
148 500 €

Lisätietoja

Valmistaja

Galeon
Puola
PL

http://www.galeon.pl

Maahantuoja

Nordec Nautic Oy
Pappilankatu 16 A 1
05800 Hyvinkää
+358405092995
http://www.galeon.pl
Katso jälleenmyyjät »