Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

 

DESIGN JA TOIMIVUUS

300 Fly on tilava vene, täydellinen pitkillekin matkoille sinulle, perheellenne ja ystäville ja joka tarjoaa vielä kokoluokassaan harvinaisen yläohjaamon.

Galeon 300 Fly on edelleen kehitetty aikansa myyntimenestyksestä Galeon 280/290 Fly mallista, muun muassa runko on täysin uusi niin merenkulkuominaisuuksiltaan, kuin myös polttoainetaloudellisuutta parantamaan.

Uudessa 300 Fly mallissa on iso yhtenäinen panoraama sivuikkuna. Kajuutoissa ja salongissa on myös avattavat ikkunat.

Salongin/alaohjaamon isot ikkunat tuovat avaruutta oleskelutiloihin. Alhaalta ajettaessa isot ikkunapinnat luovat myös turvallisuutta.

Vakiomoottorina on Volvon D4-260 hevosvoimaisena, saatavana myös D4-300, D6-370 sekä kaksimoottoriasennuksena D3- 200 ja D4-225. Bensiinimoottorina voidaan käyttää Volvon V8-430 hevosvoimaista tehopesää. Joystick-ohjaus onnistuu tuplamoottoriasennuksiin.

Yläohjaamossa kahdenistuttava penkki tuo kipparin lisäksi toisellekin eturivin mahdollisuuden nauttia kauniista maisemista ajettaessa.

Yläohjaamossa on lisäksi auringonottotaso/sohva, joten tilaa on, olit sitten vesillä tai satamassa.

Lasiovi tuo mukavasti valoa ja raikasta ilmaa salonkiin, jossa on U-sohva, alaslaskettava pöytä(vuoteen sijausmahdollisuus optiona) ja hyvin varustettu keittiö.

Alhaalta löytyy seisomakorkeudella olevat omistajanhytti ja vieraskajuutta, kumpikin omalla suljettavalla ovella varustettuna. Kummassakin on isot vuoteet kahdelle aikuiselle.

Iso parannus edeliseen malliin on tuplavuode keskikajuutassa, johon mahtuu reilusti kaksi aikuista, lapsia vielä enemmän.

Wc:ssä on täydellinen varustus, sähköinen wc istuin ja käsienpesuallas, säilytystiloja unohtamatta.

Vene tarjoaa ajamisen nautintoa yläohjaamossa ja mukavuutta alaohjaamossa, kaikkea sitä mitä isommatkin mallit. Yläohjaamon integroidut portaat ovat turvalliset kulkea.

Avotilan sohva liukuuu kiskoilla eteen- ja taaksepäin. Etuasennossaan se antaa hulppeat tilat uimatasolle, olet sitten valinnut vakio- tai pidennetyn uimatason. Taka-asennossaan se antaa 30-jalkaisten luokassa suurimman tilan istua vaikka isommallakin porukalla.

Vakiovarusteena on mm: vesi wc sähköisellä huuhtelulla, liesi, 85 L jääkaappi, hydrauliohjaus,septitankki sähköisellä pumpulla, harmaavesitankki sähköisellä pumpulla, nopeus/syvyysnäyttö alaohjaamossa ja maasähkö akkulaturilla.

VALMISTUSMENETELMÄT

Galeon 300-sarja on edistyksellisesti tehty. Sekä runko että kansi on valmistettu injektiolaminointimenetelmällä omassa tehtaassa. Runko on, kuten ammattilaiset perinteisesti arvostavat, kuitenkin ns. umpilaminaattia. Vedenalaiset osat ovat siis lujia ja kevyempiä kuin käsinlaminoimalla on mahdollista valmistaa. Vesilinjan yläpuoliset osat ovat lämmöneristävyydenkin takia tehty käyttäen vettymätöntä divinycelliä kerrosrakenteissa.

Galeonien hiljaisuus perustuu osaltaan lujiin rakenteisiin lasikuituosissa, mutta myös käytettyihin materiaaleihin äänieristyksessä ja ainevahvuuksiin kalusteosissa.

MUUT TIEDOT

Veneellä on 2 vuoden takuu.

Jokainen vene testataan, koeuitetaan altaassa, tehdään sadetustesti, moottorit koeajetaan ja kaikki toiminnot läpikäydään ennen veneen toimitusta.

Navigointipaketit voi valita Garminilta tai Raymarinilta.

Sisustukseen on tarjolla monipuolinen valikoima sisustusmateriaaleja ja puumateriaaleja.

Ulkokalusteiden kankaita, pressujen ja rungon värejä on runsas valikoima.

Voit ladata Ipad:iin App Storesta "Galeon Yachts"-sovelluksen, josta näet perustiedot kaikista malleista ja sisustusvaihtoehdoista. Linkki Galeon sovellukseen tässä

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
152 800 €

Valmistaja

Galeon
Puola
PL

http://www.galeon.pl

Maahantuoja

Nordec Nautic Oy
Pappilankatu 16 A 1
05800 Hyvinkää
+358405092995
http://www.galeon.pl
Katso jälleenmyyjät »