Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

Tyyppi: Pulpettivene
Pituus: 3,88 m
Leveys: 1,49 m
Paino: 119 kg
Materiaali: Alumiini
Minimi teho: 6 hv
Maksimi teho: 10 hv
Nopeus: 20 kn
Kantavuus: 3 henkilöä
CE: D
 Lisää vertailuun
 

Buster-malliston pienimmästä veneestä, alle nelimetrisestä Buster Ministä on muovattu uusi versio, urheilullinen pikkuvene Buster Mini Sport. Ohjauspulpetti ja aiempaa suurempi koneteho tekevät Ministä mikroautomaisen pikaveneen, joka soveltuu mökin pienyhteysveneeksi tai nuoremman veneilijän ensimmäiseksi pulpettiveneeksi.

Tavallinen Buster Mini on suunniteltu 2–8 hevosvoiman koneteholle ja vene toimii erinomaisesti myös sähkömoottorilla. Mini Sport on sen sijaan sertifioitu vaikuttavasti vääntävälle Yamaha F9.9 -moottorille, joka antaa pienelle veneelle jopa 20 solmun vauhdin.

Täysin alumiinirakenteinen vene on uppoamaton ja turvallinen. Käyttömukavuutta lisää helppokäyttöinen, patentoitu EasyBail-tyhjennysjärjestelmä. Ohjauspulpetti tarjoaa reilusti asennuspintaa tarvittaessa karttaplotterille ja/tai kalakaiulle. Lisävarusteena ohjauspulpettiin on saatavilla tuulilasi.

Mini Sport painaa moottoreineen vain reilut 160 kiloa, joten vene on helposti käsiteltävissä sekä rannalla että auton perässä trailerilla. Jäykän ja kestävän alumiinirakenteen ansiosta Mini Sport on vähäisestä painostaan huolimatta kestävä ja lähes huoltovapaa vene. Runko vaatii syyshuolloksi vain vesipesun. Yamaha F9.9 -moottorin voi nostaa peräpeililtä pois käsivoimin, ja ilman moottoria MiniSport onkin talvitelakoitavissa nostamalla ylös rannalle kahden aikuisen voimin.

Varusteet

Vakiovarusteet: Kaapeliohjaus
Ohjauspulpetti
Takapenkki
Keskipenkki
Etupenkki
Komposiittiturkki

Lisävarusteet:
Moottoriteline lyhytrikiselle moottorille
Satamapeite
Soutusarja (airot ja hankaimet)

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
6 525 €
Yamaha F9,9 JEL -perämoottorilla
6 525 €

Lisätietoja

Valmistaja

Inhan Tehtaat Oy Ab
Hahdenniementie 2
21120 Raisio
http://www.busterboats.com
Katso jälleenmyyjät »