Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

Tyyppi: Matkavene, retkivene, pulpettivene
Pituus: 6,80 m
Leveys: 2,60 m
Paino: 1 350 kg
Materiaali: Lasikuitu
Minimi teho: 150 hv
Maksimi teho: 250 hv
Nopeus: 46 kn
Kantavuus: 8 henkilöä
Makuusijoja: 2
CE: C
 Lisää vertailuun
 

AMT 230 DC on malliston lippulaiva ja edustaa sekä muotoilultaan että väritykseltään AMT:n nykyaikaista ilmettä. 230 DC-malli soveltuu muunneltavuutensa ansiosta niin päiväristeilyyn kuin pidemmillekin retkille.

Tämä helposti käsiteltävä, 6,8 metrin pituinen vene tarjoaa loisteliaat ajo-ominaisuudet, ja siitä löytyy sekä suorituskykyä että räväkkää sporttisuutta aina silloin, kun niitä kaivataan. Näitä ominaisuuksia voikin huoletta käyttää hyväksi, sillä veneen turvallisuus ja taloudellisuus tulevat esiin kaikilla nopeusalueilla ajettaessa.

Kaikkiaan kahdeksan henkeä matkustaa mukavasti tällä virtaviivaisesti muotoillulla day cruiserilla, jonka suuri U-sohvallinen avotila tarjoaa väljät tilat oleskeluun. Helposti muunneltavasta sohvasta saa tehtyä reilun kokoisen aurinkotason tai lisävuoteen. Sen alta löytyy runsaasti säilytystiloja, jotka on varustettu kiintein Abloy-lukoin, kuten veneen kaikki muutkin säilytystilat. Koko avotilan saa katettua kuomulla, jonka alle jää seisomakorkeus. Keulakannen alta löytyvät lisäksi yöpymistilat kahdelle aikuiselle). Keulahytissä on täysi istumakorkeus, ja kulku sinne käy kätevästi veneen keskellä olevasta ovesta.

Varusteet

Laajasta lisävarustelistasta voi jokainen räätälöidä veneen juuri omaan käyttöönsä sopivaksi. Veneeseen voi esimerkiksi valita joko kylmälaukun, vetolaatikkojääkaapin tai perinteisen jääkaapin. Pentterimoduulin voi tarvittaessa jättää kokonaan pois, jos sille ei ole käyttöä. Varusteiksi voi valita joko kemiallisen tai vesi-WC:n.

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
49 400 €
Ilman konetta 
33 900 €

Lisätietoja

Valmistaja

AMT-Veneet Oy
http://www.amtboats.fi

Päämyyjä

Oy Brandt Ab
Tuupakantie 7 B
01740 Vantaa
0207757200
http://www.amtboats.fi
Katso jälleenmyyjät »