Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

Tyyppi: Retkivene, pulpettivene, avovene
Pituus: 6,90 m
Leveys: 2,60 m
Paino: 1 250 kg
Materiaali: Lasikuitu
Minimi teho: 150 hv
Maksimi teho: 300 hv
Nopeus: 48 kn
Kantavuus: 8 henkilöä
CE: C
 Lisää vertailuun
 

Menestyksekkään 230 DC:n sisarmalli avokeulainen 230 BR tarjoaa rajua suorituskykyä mutta myös ennennäkemätöntä taloudellisuutta ja mukavuutta. Vene on suunniteltu ennen kaikkea kuluttajille, jotka haluavat yhteys- ja huviveneen nopeaan ja vaivattomaan veneilyyn. Tilavan etuavotilan kautta veneeseen kulkeminen on helppoa ja turvallista sekä tavaroiden lastaaminen ja kuljettaminen vaivatonta. Veneen yksityiskohdat on suunniteltu helppokäyttöisiksi aina kuomusta lepuuttajien kiinnikkeisiin.

Veneen säilytystilat ovat kokoluokassaan vertaansa vailla – U-mallisen takapenkin ja turkin alle sekä pulpettien säilytystiloihin mahtuvat kookkaammatkin vapaa-ajan varusteet aina vesisuksista kalastustarvikkeisiin. Kaikki säilytystilat on varustettu Abloyn yksiavainjärjestelmällä, joten arvokkaatkin tavarat voi huoletta jättää veneeseen säilytykseen.

Varusteet

Tasokkaassa AMT 230 BR:ssä toteutuvat kaikki AMT:n tavaramerkit – runsas vakiovarustus ja laadukkaat komponentit. Veneessä on vakiona muun muassa pakolliset varusteet, kuten kiinnitysköydet, ankkuri, ankkuriköysi, mela, lepuuttajat köysineen sekä värirunko.

Vene on räätälöitävissä omien tarpeiden mukaan. Veneen lisävarusteet voidaan vapaasti valita runsaasta vakiovarustelistasta, josta löytyvät muun muassa apukuljettajan tuplaistuin, pentterimoduuli sekä useita erilaisia jääkaappivaihtoehtoja. Myös veneen väritys voidaan kustomoida haluttuun muotoon. Veneen rungon väritykseen on valittavissa vakiorunkovärien harmaan ja valkoisen lisäksi runsas valikoima erilaisia kulutusta kestäviä teippejä sekä lähes rajaton määrä ruiskulla maalattavia metallivärejä.

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
49 990 €
Ilman konetta 
34 900 €

Lisätietoja

Valmistaja

AMT-Veneet Oy
http://www.amtboats.fi

Päämyyjä

Oy Brandt Ab
Tuupakantie 7 B
01740 Vantaa
0207757200
http://www.amtboats.fi
Katso jälleenmyyjät »