Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

 

AMT on ensimmäisenä suomalaisena venevalmistaja vuonna 2014 tuonut markkinoille Pilothouse-veneen. Tämän venetyypin suosio kasvaa jatkuvasti, ja se soveltuukin monikäyttöisyytensä ansiosta mitä mainioimmin myös niille pohjoismaalaisille veneilijöille, jotka haluavat viettää vesillä pitkiä aikoja keleistä riippumatta.

AMT 215 PH:ssa on merikelpoinen korkeakeulainen runko, tilava ja tasainen takakansi, isot säilytystilat sekä suojaisa hytti yöpymismahdollisuuksineen. Se on huippuviimeistelty, vahvojen ominaisuuksien yhdistelmä, joka on tehty pärjäämään kovissakin olosuhteissa – heti sään vaihtuessa tai tuulen voimistuessa ei tarvitse ensimmäiseksi ajatella kotisatamaan paluuta. Pilothouse konseptin mukaan suunniteltu AMT 215 PH onkin varsinainen merten pick-up, joka soveltuu todella moneen käyttöön: niin yhteysveneeksi, tavarankuljetukseen, kalastukseen, retkeilyyn kuin ammattikäyttöön.

Varusteet

Veneen perusvarustukseen kuuluu, kuten muihinkin AMT-veneisiin, kaikki mitä turvallisessa ja huolettomassa veneilyssä tarvitaan. Lisäksi vene on räätälöitävissä eri käyttötarkoituksiin. Muunneltavuus onkin otettu huomioon jo suunnitteluvaiheessa, ja venettä on helppo varustella juuri omaan käyttöön sopivaksi.

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
47 300 €
Ilman konetta 
34 900 €

Lisätietoja

Valmistaja

AMT-Veneet Oy
http://www.amtboats.fi

Päämyyjä

Oy Brandt Ab
Tuupakantie 7 B
01740 Vantaa
0207757200
http://www.brandt.fi
Katso jälleenmyyjät »