Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

Tyyppi: Retkivene, pulpettivene, avovene
Pituus: 5,60 m
Leveys: 2,25 m
Paino: 700 kg
Materiaali: Lasikuitu
Minimi teho: 80 hv
Maksimi teho: 115 hv
Nopeus: 38 kn
Kantavuus: 7 henkilöä
CE: C
 Lisää vertailuun
 

AMT-malliston uusin tulokas on vauhdikas, urheilullisella rungolla varustettu yhteys- ja huvivene vaivattomaan veneilyyn. AMT 190 BR on hauska ajettava, ja sopii mainiosti niin kruisailuun ja kalastukseen kuin vesiurheiluun. Uutuuden valtteja ovat kokoluokassaan ennennäkemättömät tilat sekä kattava vakiovarustus.

Uuden runkomuotoilun ansiosta vene liukuu pehmeästi läpi aaltojen ja suorituskyky on AMT:n taattua huippuluokkaa. Kiitos runkomuotoilun myös polttoainekulutus on alhainen ja yhdessä suuren polttoainetankin kanssa tämä takaa pitkän toimintasäteen. Moottorisuositus on 80-115 hv ja jo 100 hv perämoottorilla huippunopeus lähenee 40 solmua. Urheilullisen ja vauhdikkaan ulkonäön takia emme siis ole unohtanut taloudellisuutta ja erinomaisia ajo-ominaisuuksia.

Veneessä on reilusti säilytystilaa sekä paljon vapaata tilaa esteettömääm liikkumiseen. Säilytystilat ovat varustettu Abloyn yksiavainjärjestelmällä, joten voit huoletta jättää jopa arvotavarat veneeseen säilytykseen. Veneen turkin alla on iso säilytystila, johon mahtuu jopa vesisukset tai muut kookkaat kuljetettavat.

Veneen vakiovarustus on tuttuun tapaan kattava, mutta kuluttaja ei kuitenkaan maksa tarpeettomista varusteista. Vakiona kuuluu pakollisten veneilyvarusteiden lisäksi mm. tyynysarja, peräkuomu, kuomukotelo, Securmark-turvamerkintä sekä säilytystilojen Abloy -lukkojärjestelmä.

Veneessä on AMT:n vision mukaisesti käytetty laadukkaita materiaaleja ja komponentteja. AMT 190 BR on muiden malliston veneiden tapaan rakennettu ainutlaatuisella ‘Aina Rantaan’-rakenteella, joka merkittävästi parantaa veneen turvallisuutta hätätilanteen sattuessa merellä. Vaikka veneen runko vahingon seurauksena täyttyisi vedellä, veneen kansi kelluttaa venettä ja näin veneilijällä on enemmän aikaa kutsua apujoukot paikalle tai jopa ajaa vene lähimpään rantaan.

Varusteet

Vakiovarusteet:
Itsetyhjentyvyys - Uppoamaton rakenne - Haponkestävät kaiteet, käsikahvat ja uimaportaat - Tyynysarja - Peräkuomu - Kuomukotelo - Säilytystilat kiinteillä Abloy-lukoilla - Erillinen Abloy-laiturilukko - Hydrauliohjaus - 12 V virran ulosotto - Kiinteä 100 l polttoainesäiliö - Polttoainesuodatin - Mukitelineet - Sammutin - Kulkuvalot (LED) - Ankkuriboksi keulassa - Kaksi ankkuri-/köysiboksia perässä - Ankkuri köysineen - Kiinnitysköydet (3 kpl) - Lepuuttajat (4 kpl) köysineen - Lepuuttajien kiinnityspisteet - Venehaka/mela - Pilssipumppu - Securmark -turvamerkintä - Honda-esiasennus

+ kattava lisävarustevalikoima, kts tarkemmat tiedot AMT-kotisivuilta.

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
30 990 €
Ilman konetta 
21 900 €

Lisätietoja

Valmistaja

AMT-Veneet Oy
http://www.amtboats.fi

Päämyyjä

Oy Brandt Ab
Tuupakantie 7 B
01740 Vantaa
0207757200
http://www.brandt.fi
Katso jälleenmyyjät »