Löydä uudet veneet, moottorit, varusteet, palvelut ja paljon muuta!

Tyyppi: Retkivene, pulpettivene, avovene
Pituus: 4,50 m
Leveys: 1,95 m
Paino: 350 kg
Materiaali: Lasikuitu
Minimi teho: 30 hv
Maksimi teho: 50 hv
Nopeus: 32,9 kn
Kantavuus: 5 henkilöä
CE: C
 Lisää vertailuun
 

Useammalla veneilijällä on mahdollisuus päästä nauttimaan AMT:n ainutlaatuisista ominaisuuksista, äärimmilleen viedystä viimeistelystä ja markkinoiden kärkilaadusta edullisemmin kuin se tähän asti on ollut mahdollista. Tässä uutuudessa on kaikki AMT:lle tunnusomaiset luonteenpiirteet, jotka ovat tehneet merkistä yhden Suomen suosituimmista: erinomaiset ajo- ja kulkuominaisuudet, huippuluokan viimeistely, kaiken kattava vakiovarustus, uppoamaton "Aina rantaan" -rakenne ja ainutlaatuinen tukkeutumaton itsetyhjennystekniikka.

AMT 150 R:n ajo- ja kulkuominaisuudet ovat tuttua huippuluokkaa. Syvä v-pohja takaa miellyttävän pehmeän kulun, ja leveä keula ohjaa veden roiskeet tehokkaasti sivuille pitäen veneessä matkaavat kuivina ajon aikana. Tukevan rungon ansiosta vene on kestävä käytössä ja turvallisen vakaa sekä ajettaessa että veneessä liikuttaessa. AMT 150 R kulkee kokoonsa nähden pienihevosvoimaisella moottorilla, jolloin kulutuskin jää pieneksi. Lisäksi se on hankintahinnaltaan edullinen, joten kokonaiskustannukset pysyvät hyvin kurissa.

Varusteet

Muiden AMT-mallien tapaan AMT 150 R:n yksityiskohdat ja vakiovarustelu on suunniteltu niin, ettei ensimmäiseksi tarvitse hankkia lisävarusteita. Kaikki tarvittava on valmiina ja vene valmis ajoon heti moottoriasennuksen jälkeen.

Hintavaihtoehdot

Alkaen 
12 700 €
Ilman konetta 
7 400 €

Lisätietoja

Valmistaja

AMT-Veneet Oy
http://www.amtboats.fi

Päämyyjä

Oy Brandt Ab
Tuupakantie 7 B
01740 Vantaa
0207757200
http://www.brandt.fi
Katso jälleenmyyjät »